Browse Goods – video shopping

Am aflat [via] despre o noua initiativa – deopotriva pentru domni si pentru doamne: Browse Goods adica articole de tot felul de imbracaminte, incaltaminte si… si mai ce? vedeti pe site!

Care este insa viitorul si potentialul unei astfel de initiative? Pentru ce se preteaza acest video shopping?

De ce ma intreb? Pentru ca stau si ma gandesc la datile in care am vazut ceva superb de imbracat sau incaltat – dar proba (pantofului/ camasii etc.) a demonstrat ca acel articol pur si simplu nu era pentru mine. Si la fel s-a intamplat si cu unii prieteni care nu si-au putut lua un anumit costum sau o bluza pentru ca acea croiala nu ii avantaja.
Revenind la video shopping si la acest site. Initiativa este interesanta. Avantaje – si ele cateva importante. Unul dintre avantaje este din scaunul de acasa ai oportunitatea de a vedea o multime de produse. Altul ar fi ca poti sa le vizionezi cand ai tu vreme – chiar si la 3 noaptea – nu in timpul cat magazinele “traditionale” sunt deschise. Site-ul contine produse mai multe de la producatori multipli – deci ai ocazia de a face un adevarat “tur de forta” – economisind astfel si timp. Dar sunt si dezavantaje. Nu poti testa produsele. Asa ca ai 2 posibilitati: te uiti si apoi te duci in magazine sa vezi anumite produse… (sperand ca le au pe stoc) sau te uiti si comanzi. Iar de aici fie mergi pe varianta sigura – comanzi doar de la firmele de la care stii ce masura ti se potriveste – sau experimentezi – riscul fiind ca un anumit calapod poate sa nu fie construit pentru picioarele tale, sau ca tiparele utilizate la realizarea anumitor haine sa aiba dimensiuni care nu ti se potrivesc – sau croielile sa nu fie potrivite corpului tau.

Ar merge video shopping si pentru alte produse (domenii)? Eu zic ca da – si chiar ca poate altele ar fi mult mai nimerite.

Ar merge video shopping in Romania? – Ar fi intr-adevar mai simplu – dar la oferta destul de limitata la nivel online in domeniu…

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge