Ce mai citesc

O noua leapsa am primit, raspunsuri am de oferit!

gmmail ma provoaca sa va spun ce si cum citesc.

Un subiect de leapsa ce marturisesc ca imi face placere.

Am spus mai demult ca de la mama am deprins placerea lecturii si dragostea pentru carte. Am citit de-a lungul anilor carti interesante, de placere unele, altele pentru ca a trebuit sa invat din ele si in sfarsit unele lecturi obligatorii pentru diverse materii si admiteri.

Cum se impart lucrurile acum? Simplu: citesc pe de o parte cartile prezentate la Books Wave – si evident pe cele pe care urmeaza sa le prezint. Sunt multe – dupa cum vedeti – si multe vor mai fi. Si sunt deopotriva lucrari de timp liber – romane sau chiar si o carte de poezii – si pana la carti in aria mea de interes din punct de vedere profesional: comunicare, marketing, relatii publice, imagine, vanzari etc.

Imi place insa cand nu ma limitez, astfel ca imi extind aria lecturilor cu carti in domeniul inexplicabilului (paranormalului, supranaturalului) si de asemenea, oricand am ocazia, citesc carti de aventuri sau politiste. Si cum tocmai am fost si la targ de carte… am deja tolba plina de lecturi.

Citesc mai multe carti in acelasi timp – apropo de partea a doua a intrebarii: cum citesc. Citesc la lumina zilei. Si mai multe carti pentru ca una e de afaceri, alta poate are o poveste captivanta… citesc in functie poate si de starea de spirit.

Citesc pentru ca asa ma imbogatesc spiritual putin cate putin. Citesc carti cu pagini galbene sau editii de colectie cu pagini albe stralucitoare si supracoperte. Citesc carti de valoare – si evident am si autori care nu imi plac. Cum nu despre ei este vorba, nu ii mentionez.

M-as bucura insa in asta seara, sau la inceput de saptamana, sa vad ce carti mai cites Filip (e prima leapsa pe care i-o pasez), Kayla, douazecisiunu, Eva, Razvan, Aurel, Monica, Ellaida, Andreea si Andrei. De fapt, ii invit pe toti cei care mai citesc acum sa ne spuna ce citesc cu drag.

Later edit: am remarcat ca Ellaida a fost invitata si de gmmail sa scrie.

Share
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge