Pachet de carti pentru voi si… o prezentare altfel de curs

banner-concurs-ianuarie-200.pngToti si-au intrat deja in ritm pe noul an, asa ca dam drumul si la primul concurs pe 2008 la PRwave.

O tema interesanta si care speram sa atraga dezbateri pe masura: femeia in publicitate. Premiul este un pachet de carti oferit cu amabilitate de Editura Tritonic si care este alcatuit din:

– Comunicare si publicitate – Dorin Popa
– Comunicare, semiotica si semne publicitare – J.J. Boutaud
– Relatii publice si publicitate – Adela Rogojinaru

Mai multe detalii despre concurs aflati de aici unde puteti de altfel sa si participati la concurs sau la discuti lansata de noi.

Spuneam in titlu si ceva despre o prezentare altfel a unui curs. Sa si detaliez 🙂

Am intrat astazi pe un blog pe care il citesc – www.priviriinverse.ro – si am aflat despre un curs ce va avea loc la inceput de martie, in fapt un Training: Arta comunicarii in afaceri. De ce scriu despre un curs la care nu sunt partener media si nici nu am fost ca sa pot macar impartasi experienta? Simplu: pentru ca avand in vedere ca e un training de comunicare, iata ca se poate sa fie promovat si cu ajutorul creativitatii – si mai ales in zona online – blog. Cum va fi… vom afla – pentru ca mai e putin pana in martie. Toti cei interesati afla din post si de pe site-ul firmei organizatoare – MDM Inovativ Communication – informatii suplimentare.

Share
16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge