Avem nevoie de vedete?

Pe vremuri vedetele erau mai putine. Si aveau valoare. Azi avem… vedete pe banda rulanta – parca. Vin si trec. Reputatia le e construita imediat din aparitia la cateva emisiuni mondene. Nu este o problema daca nu au cu ce se lauda profesional: viata personala a fiecarei vedete pare a fi izvor nesecat de stiri; sau de contrazicere a unor stiri/zvonuri.

Vedeta nu mai este restransa la actori, actrite sau sportivi. Telefoane mobile sunt vedete ale unor game, unele modele de masini sunt vedetele unor evenimente etc. Ca persoana, avem si vedete din diverse domenii – cu cat esti mai vizibil cu atat ai mai multe sanse sa fii considerat un soi de vedeta (numit altfel poate de la caz la caz).

Despre relatiile noastre cu vedetele, daca avem nevoie de vedete si de asemenea cum si ce sunt vedetele, puteti citi intr-un material aparut pe Psychologies.ro – Nevoia de vedete. Se poate spune despre o persoana ca e vedeta daca nu genereaza un sentiment? – daca nu e iubita de unii si poate nestimata de altii?

Ar fi poate interesanta o analiza si a vedetelor “altfel” – poate in zona online.  Cei ale caror pareri sunt apreciate si citite cu interes si care ii pot chiar ghida pe altii in diverse momente si situatii. La fel, interesanta ar fi si o analiza (sau macar enumerare)  a vedetelor (reale ale) Romaniei de astazi – pentru ca inca ne mai folosim de imaginea unor oameni ce acum se apropie de batranete.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge