Calatorie printre stele si pe alte planete

Sunt sigura ca aproape toata lumea cunoaste macar un film SF si macar cateva personaje.

Fascinatia pentru nou atrage intotdeauna. Necunoscutul inspira.

E drept ca unii nu ar putea merge ei acolo, in linia intai. Nu au curaj sau poate prefera siguranta de aici.

Altii insa s-au gandit deseori cum ar fi daca. Imaginatia de copii si tineri s-a aprins si poate povesti au prins viata cu unele persoane in rolul unora dintre personajele de la televizor.

Cand ma uitam la Star Trek – The next generation ma gandeam cat de interesant trebuie sa fie sa fii Jean-Luc Picard, comandantul navei. Responsabilitatile iti atarna pe umeri, insa provocarile sunt numeroase si poti invata o sumedenie de lucruri. Trebuia sa fii o persoana inteligenta, care sa gaseasca solutii inedite. Trebuia sa comanzi – dar sa stii sa fii un bun lider. Poate ca unele aspecte ar fi schimbate in viata lui – altele insa nu.

Poate ca altii s-au vazut in pielea lui Data, a lui Riker sau a doctorului care gasea solutii si vindeca boli necunoscute. Altii il admirau pe LaForge – inginerul plin de resurse. Altii poate ar fi preferat un post mai sigur – pe nava.

In sfarsit poate ca astazi unii ar vrea sa fie in pielea lui O’Neil, Sam sau Teal’c din Stargate – sau cine stie in pielea cui.

Daca ar fi sa plecam intr-o luna intr-o astfel de calatorie, tu cine ai vrea sa fii – parte a echipajului meu? Ce personaj te-a atras cel mai mult din filme si crezi ca si-ar gasi un loc pe nava?

Am deja o persoana ce a zis ca vine, daca il las sa isi faca de lucru prin bucatarie. Lista e in continuare deschisa 🙂

Share
43 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge