O surpriza frumoasa pentru tine sau Leapsa kdo-urilor!

Daca ar fi sa spun simplu ceva despre aceasta leapsa a kdo-urilor as cita o fraza din mesajul pe care il primeste orice blogger care decide sa intre in aceasta leapsa:

“LeapÅŸa kdo-urilor este o încercare de a face oamenii să afle ÅŸi să experimenteze ce înseamnă cu adevarat să primeÅŸti un kdo.”.

As spune multe si cu toate acestea nu suficiente.

Ideea a pornit simplu: un cadou nu se face doar cu o anumita ocazie. Ba mai mult, se poate spune ca atunci cand primesti un cadou fara o ocazie anume este o surpriza frumoasa. Un gand bun se indreapta spre tine – venit de la un prieten sau pur si simplu de la cineva care doreste sa iti inveseleasca ziua.

Si cum este frumos sa primesti dar la fel de frumos si sa daruiesti, leapsa kdo-urilor incurajeaza aceasta linie de a bucura mai departe pe cineva cu un kdo.

Leapsa este lansata de Kdo.ro.

Cum funcţionează?

O persoană alege de pe site-ul www.kdo.ro un produs pentru cineva cu blog.

Ne [celor de la kdo] trimite numele şi adresa la care să îi fie livrat produsul, plăteşte comanda, iar noi ne ocupăm de expedierea cadoului. Cel ce primeşte produsul selectat este un blogger. Acesta se va bucura în primul rând că a primit un kdo, fără nicio ocazie specială. Dacă produsul îi place, este invitat să scrie despre campanie pe blogul său, menţionând persoana de la care a primit şi în ce a constat kdo-ul. Dacă doreşte, poate achiziţiona la rându-i un produs de pe site pe care să îl trimită, mai departe, unui prieten blogger – şi poate chiar preciza pe blogul său că a ales un cadou pentru cineva. Şi astfel dă mai departe şi continuă leapşa kdo-urilor.

Dacă bloggerul care primeşte darul găseşte că obiectele de pe kdo.ro şi iniţiativa în sine merită ceva mai multă atenţie, poate să organizeze un concurs pe blogul său – cu o temă aleasă de el. Poate achiziţiona un kdo şi, în loc să îl trimită dedicat unei persoane, să aleagă un blogger din lista celor care participă la concursul său şi să i-l expedieze ulterior.

Câştigătorul beneficiază de asemenea de un kdo (pe care îl cunoaşte deja) şi, dacă doreşte, poate continua şi el leapşa kdo-urilor, fie oferind un alt kdo în dar unui prieten blogger, fie organizând şi el un concurs.

Există aşadar două modalităţi de a continua leapşa kdo-urilor, iar alegerea de a duce mai departe campania îţi aparţine, un kdo primit neimpunând achiziţionarea altuia.

Te aÅŸteptăm pe www.kdo.ro să alegi ÅŸi tu un cadou interesant pentru unul dintre vizitatorii blogului tău – în cazul în care decizi că a organiza un concurs este mai interesant pentru tine – sau pentru un prieten cu blog. Nu uita că pe Kdo.ro cu fiecare click ai un cadou unic! Iar pentru că faci parte din leapÅŸa kdo-urilor, beneficiezi de o reducere de 10% pentru produsul/produsele alese drept cadou pentru cei dragi Å£ie. PoÅ£i alege să trimiÅ£i cadouri mai multor bloggeri – nu există vreo limită în acest sens. Nu uita, când ne trimiÅ£i comanda online, să trimiÅ£i ÅŸi un email pe adresa adina @ kdo.ro pentru a preciza că faci parte din campanie ÅŸi a primi această reducere specială.”

Astazi am transmis mai departe leapsa kdo-urilor la trei persoane dragi mie: Alina Popescu, Simona Bogdan, Daniel Secareanu. Sper sa le placa ideile de kdo pe care le-am avut – ii las pe ei sa vi le dezvaluie – si abia astept sa vad insemnarile lor pe acest subiect.

Va invit pe voi toti cei ce doriti sa faceti o surpriza frumoasa celor dragi sa intrati pe kdo.ro si sa alegeti ceva special. Nu exista vreo restrictie pentru intrarea in campanie si nici vreo limita la kdo-urile achizitionate 🙂 O surpriza frumoasa bucura pe oricine!

Va invit asadar in leapsa kdo-urilor!

Share
15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge