O surpriza frumoasa – si tu poti bucura pe cineva!

A trecut putina vreme de la lansarea “gift tag” – leapsa kdo-urilor. Am asteptat cu infrigurare primele reactii la vederea primelor kdo-uri. Am asteptat cu deosebit interes reactiile celor ce vor primi din partea primilor intrati in leapsa.

Am citit cu sufletul la gura intreaga insemnare a lui Daniel Secareanu – Help a Friend to Help Yourself. Mi-a placut sinceritatea si deschiderea sa. Am vazut acum doua zile si cine a fost prietenul surpriza la care Dani s-a gandit: Corina Gonteanu. Am vazut de asemenea ca un gand, dorinta de a face un cadou cuiva fara absolut nicio ocazie a reusit sa aduca zambetul. Am aflat astfel despre The unexpected gift. Simonei Bogdan i-a placut de asemenea cadoul primit si i-a invitat si ea pe toti cei ce vor sa faca o surpriza frumoasa cuiva sa profite de ocazie si de cadourile speciale care se regasesc pe kdo.ro. Vrei si tu un kdo?

De la momentul in care am scris despre campanie si pana acum am primit cateva intrebari. Incerc sa le reiau aici si sa ofer raspunsuri cat mai simple si clare.

I: Trebuie neaparat sa fi primit un kdo de la cineva pentru a putea trimite mai departe?

R: Nu. In cazul lepsei kdo-urilor nu exista nicio conditionare. Cei ce primesc pot alege daca iau sau nu un kdo pentru altcineva; cei carora le place ideea, gasesc un produs interesant si vor sa faca un kdo special pot intra pe site-ul www.kdo.ro, alege produsul dorit, cumpara si apoi sa trimita un email pe adresa adina at kdo.ro in care sa spuna ca vor sa intre in campanie. In acest moment beneficiaza de 10% reducere pentru produsul cumparat si ofera datele celui caruia vor sa i se trimita kdo-ul (nume, adresa, alte elemente daca este cazul). Campania este deschisa oricui asadar, mai ales ca momentele frumoase nu sunt niciodata suficiente!

I: Se pot lua cadouri pentru mai multi prieteni?

R: sigur ca da! Eu spre exemplu am luat pentru trei prieteni (cineva inca nu a apucat sa scrie). Se pot lua cadouri pentru oricati prieteni – chiar si cei ce intra ei in campanie (fara a fi primit leapsa de la cineva) pot sa ia pentru mai multi prieteni! Nu exista vreo limita.

I: Se pot lua mai multe cadouri pentru o persoana?

R: desigur. Daca se considera ca sunt mai multe obiecte ce i s-ar potrivi cuiva se face o comanda cu toate. In emailul ce se trimite imediat dupa comanda online se precizeaza pentru cine sunt kdo-urile.

I: Se pot lua kdo-uri si pentru a se organiza concursuri pe blog?

R: fireste! Asa cum se preciza in prezentarea campaniei exista doua modalitati in care leapsa poate fi data mai departe: fie se ia un kdo pentru un prieten si i se trimite direct – precizand sau nu pe blog direct numele prietenului -, fie se achizitioneaza unul sau mai multe kdo-uri, se organizeaza de catre blogger un concurs pe site iar el decide dintre cei ce participa la concurs cui trimite kdo-ul. Si leapsa continua!

I: pot reveni si sa achizitionez noi kdo-uri in cadrul acestei lepse?

R: daca s-a achizitionat un kdo pentru leapsa si se doreste ca in 2-3 saptamani (sa zicem) sa se mai cumpere un produs pentru un alt prieten cu blog, da, se poate face o noua comanda urmand aceiasi pasi ca prima oara.

I: se poate lua un kdo in aceasta leapsa si cu ocazii speciale?

R: leapsa kdo-urilor nu are limita. Desigur ca se pot lua si kdo-uri – si ocazii sunt o sumedenie de la zi de nastere la aniversari speciale. Toti cei cu bloguri pot primi kdo-uri cu sau fara ocazie – daca o persoana se gandeste la ei.

Avem astazi parte de o zi cu soare. Poate cam calda pentru o zi de iarna, cu toate acestea o zi cu siguranta frumoasa. Sunt insa momente in care din motive personale sau profesionale, din cauza vremii sau a unor suparari zambetul nu ne este pe fata. Nu suntem veseli si poate ca nu avem chef de multe lucruri. Intr-un astfel de moment un cadou venit de la un prieten, de la o persoana care se gandeste la tine, poate schimba radical ziua. Pot aparea chiar lacrimi de emotie. Poate aparea o raza de speranta. Poate inflori un zambet pe buze.

Pentru toate aceste efecte pozitive, pentru cei dragi pana la urma exista leapsa kdo-urilor. Si cum pe kdo.ro sunt o sumedenie de produse interesante – cu fiecare click un cadou unic – cu siguranta se va gasi cadoul potrivit pentru aproape orice fel de persoana. Mai mult in aceasta perioada exista o oferta speciala pentru luna februarie!

Share
48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge