Thinking they can’t lose – daca as fi artist “random”

Am primit zilele acestea de la Dani doua invitatii interesante. Le dau curs in ordine inversa insa.

Prima iata vine astazi. Cei ce il citesc pe Daniel Secareanu au vazut deja ce album ar fi scos el daca ar fi fost “random artist”. Interesant – nu am ce spune.

Am purces si eu pe aceeasi cale urmand cu strictete pasii prezentati in insemnarea sa. Mi-era totusi teama – totul e la intamplare si cine stie daca se va nimeri un nume de trupa interesant sau daca albumul va avea un titlu cel putin dragut.

Ce-a iesit va invit sa vedeti din imaginea de mai jos.

Le invit si eu mai departe, daca vor desigur, pe Catia Maxim, Simona Bogdan, Liana C,  Laura Pascu si Costina sa vada ce albume ar scoate ele – daca ar fi artisti “random”. Si ca sa fie si un domn – in speranta ca vede insemnarea – il invit si pe Andrei Craitoiu. Evident cine mai doreste… se poate alatura 😉

Ce trebuie sa faceti?

Simplu:

1. Intrati pe Wikipedia. La optiunea de cautare scrieti “random” – sau faceti direct click aici. Numele primului articol gasit utilizand aceasta cautare va fi numele trupei voastre.

2. Mergeti apoi la “Random quotations” sau accesati acest link. Ultimele patru sau cinci cuvinte ale ultimului citat de pe pagina constituie numele albumului.

3. Intrati apoi pe Flick si accesati pozele din ultimele sapte zile – sau click direct aici. A treia poza care va apare – indiferent care va fi aceasta – constituie coperta albumului vostru. (atentie as adauga eu daca se precizeaza ceva legat de utilizarea acelei fotografii – daca sunt restrictii de folosire.)

4. Utilizati Gimp sau orice program de editare foto pentru a pune toate cele trei elemente la un loc.

Share
56 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge