Primul spot TV Honda creat in Romania

Honda este un cunoscut producator de masini. Iata ca avem in aceasta saptamana o stire legata de aceasta companie si de o premiera: primul spot TV Honda creat in Romania. Masina a starnit interes inca de la primul model lansat. In timp, firesc, au aparut numerosi producatori si au fost gandite o sumedenie de modele de masini. Domeniul auto fascineaza – de la sumele care se invart in cadrul sau si pana la curse, modalitati de vanzare si asa mai departe.

Cu atat mai interesant este sa vedem primul spot TV Honda creat in tara noastra. Acesta a fost imaginat de Infinit Solutions pentru Honda Trading Romsnia si isi propune sa aduca in atentia tuturor noua campanie nationala “Honda Accord Summer Edition 2009”, lansata pe 3 iulie.

Cei de la Infinit Solutions declara in comunicatul oficial ca acest clip publicitar vine “cu o abordare originala ce pleaca de la ideea ca <Tot ceea ce iti poţi imagina este real>.  Si tot din informatia oficiala: Alex Cernatescu, CEO and Creative Director – Infinit Solutions, declara: ”Suntem mandri sa realizam primul spot TV pentru Honda in Romania. Gandit in spiritul curentului de arta cubist, intiat de faimosul Pablo Picasso, clipul infatiseaza intr-un mod original noua Honda Accord – pictata in fragmente intr-un tablou. Cadrul urmator arata cum amestecul de imagini este chiar noul automobil marca Honda expus intr-o galerie de arta, nu intr-un showroom auto cum ne-am putea astepta. In aceeasi maniera originala este abordata intreaga campanie, astfel ca reuseste sa sparga tiparele de comunicare din piata auto romanească, atragand atentia asupra Ofertei Honda ”.

De cand am postat reclama pe site-ul PRwave in cursul acestei saptamani am primit cateva reactii interesante cu privire la acest clip publicitar. Sunt curioasa ce parere aveti cu privire la reclama astfel ca va invit sa o vedeti mai jos, comunicatul oficial putandu-l citi aici.

Cum vi se pare asadar primul spot TV Honda creat in Romania?

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge