De prin weekend adunate sau despre Valentin Stan, Ramnicu Valcea, Hostway si altele

La finalul saptamanii trecute s-a incheiat prima serie a cursului de Comunicare organizationala in care PRwave este partener al Camerei de Comert si Industrie Ramnicu Valcea.  In aprilie-mai se va desfasura a doua etapa a acestui curs – cu o alta serie de 29 de persoane. Am mers asadar din nou in Ramnicu Valcea si i-am revazut pe cursanti. Am remarcat si de aceasta data interesul lor cu privire la relatiile publice si de asemenea dorinta de a face lucrurile mai bine – lucru pe care eu il apreciez enorm.

Sambata am intalnit-o – live – in sfarsit pe Oana Stoica-Mujea. Vorbeam de multa vreme pe email… si abia dupa 2 ani iata reusim sa ne vedem. E si asta ceva – o realizare – zic eu. In fond… puteau fi si mai multi ani pana sa ne intalnim, nu? Evident ca la intalnire ne-am simtit bine – nu se putea altfel – si la fel de clar e faptul ca printre altele am vorbit si despre Lala – chiar.. va invit si eu pe la ea pe blog 😉 – plus ca azi sau maine apare pe PRwave si al doilea episod al romanului-foileton “Inocentul” – stiti voi, cel in care un PR e ucis si Lala trebuie sa faca lumina ;).

Duminica au fost Floriile – zi de sarbatoare si pentru Violeta din mine si de asemenea pentru multi alti romani – carora le adresez si eu un intarziat La multi ani!

Astazi de dimineata am remarcat o stire de la Hostway publicata deja de colegii mei cand am ajuns eu la birou. Nu, nu e reclama ce fac eu aici, insa stiu cat de important e sa ai orice fel de ajutor poti primi atunci cand te lansezi in afaceri. O oferta buna ajuta mereu – asa ca iata ca startupurile sunt ajutate pe parte de gazduire de catre Hostway – aflati mai multe din comunicatul de aici – si, fireste, daca va ajuta… profitati 😉

Ziceam prin titlu ceva si de Valentin Stan. Ok, ora adevarului: marturisesc ca nu ma dau in vant dupa dumnealui. Insa… vineri seara (dupa ce am ajuns in Ramnicu Valcea si cand ziceam ca poate vedem si a treia oara episodul din Top Gear filmat in Romania) am prins finalul primei editii a emisiunii Conexiuni difuzata pe Antena 3. Si mi-a placut cum a incheiat. Valentin Stan amintea de o vorba a lui Mircea Badea (desi acesta n-o mai utilizeaza de ceva vreme) dar a mers si mai departe si a spus: “Traim in Romania si asta nu mai e de mult o scuza”. Avand in vedere ca asta spun si eu de cand ma stiu – da, nu ma caracterizeaza spiritul fatidic si nici blazarea si acceptarea a orice – m-am bucurat sa vad ideea reluata si de alte persoane (mai ales in cazul de fata cu mai multa vizibilitate). Poate incet-incet mai schimbam ceva!

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge