Inocentul VIII si Sarmiza Bilcescu

Nu, nu exista nicio legatura intre cele doua subiecte. Nu una istorica. Exista doar una pe care o realizez eu acum intrucat acestea sunt recomandarile mele pentru ziua de azi.

Sa le iau asadar in ordine: ma bucur capot anunta ca Oana a scris noul capitol din Inocentul – al VIII-lea. Iata ca intriga se complica, itele incep sa se descalceasca sau… oare m vorbit prea devreme? Cert este ca Lala Stireanu continua investigatia – stiti ca in episodul anterior am fost gasita in coma? 🙂

Sarmiza Bilcescu este prima femeie doctor in drept din lume. Ea este fara indoiala o romanca remarcabila – si e si subiectul unei serii noi pe care amlansat-o astazi pe Cenusa de Trandafir. Avem atat de multe doamne de care noi romanii ar trebui sa fim mandri dar despre care pun pariu ca sunt poate 1% cei care stiu. Asa ca iata o serie in care va aparea minim un material/saptamana: romance remarcabile.  Va recoamand cu drag si aceasta serie.

Ah, mai am o recomandare. Importanta! Regina arkuda si amuletele puterii – noua carte a Oanei Stoica-Mujea a iesit din tipar la Editura Tritonic si este disponibila spre achiazitionare. O carte recomandata de PRwave – si credeti-ne ca stim de ce o recomandam!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge