2 evenimente la care puteti merge duminica aceasta

In weekend fiecare isi face planuri diverse. Uneori insa… acestea sunt date peste cap – atunci cand o recomandare interesanta apare. Planuiam sa mergem macar o zi la mare (pana nu se aglomereaza plajele de turisti) dar… au aparut niste evenimente si ne-am modificat planurile (dar ajungem noi si la mare 🙂 ).

Ambele evenimente au loc la Baneasa Shopping City din Bucuresti: evenimentul Nikon si cel al Subaru.

Subaru are organizata a doua saptamana la rand de drive test cu modelele lor – Subaru Urban Test. Pe langa distractie pe circuit aflati si o sumedenie de informatii despre modelele Subaru si despre tehnologia lor 4×4 unica. Evident ascultati muzica buna in tot acest timp si s-ar putea sa mai aveti niste surprize frumoase 🙂 Informatii aici.  Si da, puteti merge si astazi la eveniment.

La fel puteti ajunge – daca tot sunteti in zona – la evenimentul Nikon care  te invata cum sa fotografiezi in vacanta. Evenimentul se desfasoara de aceasta data in incinta mallului. La parter aveti o diorama cu niste trenulete interesante (precizare: circula de obicei 2 in paralel, dar se mai schimba care 2 trenulete circula pe traseu 😉 ). Interesant este ca aceasta diorama e inspirata din realitate fiind o replica a unui traseu feroviar interesant.

Trenuletele or sa va surprinda pentru ca oamenii de la Nikon au si un sistem audio care va aduce sunetul trenului pentru o atmosfera completa. Ah, si sa nu uit! O camera este instalata pe un trenulet – iar imaginile surprinse din circuit sunt redate pe o plasma!

Tot la parter o sa fiti intampinati de un stand inedit si de… vata de zahar 😉 Galbena, ca sa fie corporate!

Plimbandu-va pe langa scarile rulante de langa acest stand al Nikon veti avea ocazia de a admira si niste fotografii profesioniste realizate de maestri in domeniu.

La etaj, in fata standului Nikon este amenajat un loc special unde profesorul de fotografie Petrisor Iordan sustine workshopul “Fotografia de vacantaâ€. Cand am ajuns eu ieri tocmai incepuse asa ca m-am asezat si l-am ascultat cu interes – si am avut ce afla! (da, stiu, din poza se vede ca trecusem deja pe la Subaru 🙂 )

Mai multe detalii despre eveniment aveti aici – si cum incepe la 12 si se termina la 20 aveti vreme sa mergeti si astazi si sa va bucurati si de workshop (sunt mai multe sesiuni) si de trenulete ;).

Drum bun si… distractie placuta!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge