Nu uitati ca daca scrieti sunteti publicati si despre o campanie inedita

Uf, se aduna multe, nu marunte ci mari si importante.

Despre proiectul desfasurat in parteneriat de PRwave si Camera de Comert si Industrie Valcea o sa vorbesc saptamana viitoare. O sa va impartasesc concluzii din acest proiect dar si din celelalte colaborari si ore de consultanta oferite. Sunt multe de spus si cu siguranta multe firme interesate sa le afle.

Pana atunci insa va aduc astazi aminte de 2 oportunitati ca daca va place sa scrieti sa fiti si publicati si o sa va povestesc putin si despre o campanie inedita. Sa le iau pe rand:

Daca va plac romanele politiste si mai ales daca voi credeti ca puteti scrie unul sunteti invitati sa va puneti pe munca – v-am mai spus, va re-dau acum linkul la stire si va invit deci la Concurs de romane politiste. I le trimiteti Oanei Stoica-Mujea – tot din stire aflati si pana cand si pe ce adresa.

Buun. Ziceam insa de 2 oportunitati de a fi publicat. Sunt intr-adevar 2 intrucat Editura Herald de aceasta data in cadrul campaniei “Te asteptam in librarie” (campanie sustinuta de PRwave in calitate de partener media) are un proiect Astazi cititor, maine scriitor! in urma caruia scriind un eseu despre voi aveti de asemenea sansa de a va fi inclus materialul intr-o carte. Aflati mai multe detalii de aici.

Si cum tot e azi reuniune de elemente interesante, iata un altul. De la Cezar am aflat de o modalitate prin care o persoana sustine un ONG. Concret este vorba despre “Meters of hope”, un proiect pentru a ajuta copii sa mearga la scoala. Donati cate un euro pentru fiecare metru urcat spre varful Damavand. Detalii pe blogul oficial Meters of Hope unde gasiti si informatii actualizate. Campania e una cu un scop educational si sunt sigura ca va poate atrage atentia si ca printre cei care citesc acest blog se afla si oameni care pot dona. Cititi detaliile oferite de initiatoare, Adriana, aflati mai multe si participati in campanie.

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge