Tu mai ai incredere in ce zice vedeta X recomandand produsul Y?

Apare la televizor intr-o reclama si spune ca tenul ii este ingrijit folosind doar crema Y, alta spune ca smacul Z e cel mai bun smac de pe piata, alta ca samponul J e cel mai cel sampon si asa mai departe. Apar vedete diferite care fac reclama unor produse concurente – gen creme de fata. Si-atunci pe care vedeta o crezi?

De fapt, mai crezi ce zice vedeta?

Constientizezi ca ea e platita sa spuna ca rujul Z e cel mai bun, crema X cea mai cea si tot asa? Nu spune musai pentru ca are incredere in produs, ci pentru ca primeste niste bani.

Da, in mod normal nu recomanzi ceva in care nu crezi. Folosesti parfumul Z zi de zi si daca te-au invitat sa ii faci si reclama e cu atat mai bine. Promovezi ceva care tie ti se potriveste, ceva ce folosesti si in care crezi.

Dar ai cum sa fii sigur/a ca toata lumea recomanda produsele care lor li se potrivesc?

Apoi inca un element: constientizezi ca acele produse s-ar putea sa li se potriveasca acelor vedete dar tu sa ai alt tip de par, alt tip de ten si asa mai departe si ca atare alte game, alte produse, alte marci sa iti fie mai potrivite?

In concluzie, intr-o lume in care vedetele apar des promovand diverse produse – pentru doamne si pentru domni – tu ai incredere in ce spun acele vedete?

Iti cumperi produsul X pentru ca l-a recomandat vedeta Y? Daca da, poti sa imi dai exemple?

Ai momente in care pentru ca nu suferi vedeta Z nu achizitionezi produsul A?

Share
61 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge