Sluga la doi stapani, #mascatweetmeet si intalnire cu blogeri

Aseara, pe la 18.00, eram pe ultima suta de metri cu pregatirea pentru plecat la teatru. Terminasem ce aveam de facut si urma sa mergem sa ne relaxam la o piesa de teatru la Masca. Am primit acum 2 saptamani o invitatie de la Stefan Murgeanu pentru a vedea piesa Sluga la doi stapani. Am aflat apoi ca evenimentul este unul gandit de DreamTeamRO si ca toti membrii au invitat pe cine au dorit dintre blogeri si twittosferici (oameni din twittosfera, ca sa n-avem discutii :P) la o seara intre prieteni. Radem, glumim si stam de vorba. La final, spre deosebire de banc, parasim totusi incinta, lansand loc altor oameni sa se bucure de spectacolele de la teatrul Masca.

Cand am primit invitatia am fost fericita sa vad ca era o piesa pe care nu apucasem sa o vad la Masca. Da, merg la teatru cat de des pot. Cu cei de la Masca avem si un parteneriat media, astfel ca PRwave sprijina promovarea spectacolelor lor. V-am povestit anul trecut despre o alta piesa minunata – Cafeneaua – de la ei in acest material. Tinand cont ca nu vazusem piesa si ca e drept nu ies tare des in lume la evenimente de socializare am zis da imediat. Intrebat si sotu-mi drag si iubit daca are program, a zis ca nu, asa ca iata-ne cu planurile facute cu doua saptamani inainte;).

Si iata-ne deci si in seara cea mare. Ne pregatim, ne “aruncam” in trafic si… reusim sa ajungem la timp (printre ultimii, e drept, dar inainte de inceputul piesei).

Si spectacolul incepe.

Un joc minunat, actori tineri pe care ii vazusem in alte piese (si inca trebuie sa cercetez daca una dintre fete n-a fost inainte la Notarra, cum am eu impresia), o piesa cu multe zambete iscate in sala. Ca de obicei actorii interactioneaza cu publicul si profita de fiecare moment.

Astfel de pilda Alex Farca a aflat ca are o aventura cu Vlad Dolea; evident si Roxana Farca a aflat de isprava domnului sau; sotia lui Stefan Murgeanu a aflat ca el are o amanta (sotia i-a zis amantei sa il si pastreze pe Stefan – moment in care toata sala a ras); lui Andrei Rosca i s-a dat sfatul sa se tunda :D. In sfarsit toti barbatii au primit crengute pe care tot trebuiau sa le ridice si sa le coboare – cu ce ocazie o sa vedeti si voi in cadrul piesei.

Ca de obicei actorii s-au adaptat momentului – asa ca la o replica “O linistesc eu” – “P-asta?” a ajuns strecurat si ca “e cu bloguri” – moment in care toata sala a izbucnit in aplauze.

Si copiii care au venit la spectacol s-au simtit bine.

Dupa spectacol am stat putin la taclale cu unii dintre cei prezenti. Pe unii ii mai recunosteam, pe altii nu. Cred ca trebuia sa vin cu o pancarta in piept cu numele pentru ca atunci cand eram prezentata cuiva constatam ca ne stim – din online – dar nu si offline. Dar mi-a facut placere sa ii vad live pe unii dintre cei cu care vorbesc des. Regret ca n-am apucat sa il salut si pe Claudiu (Ciobanu) – care am inteles ca a stat fix in stanga noastra, sus, nici pe Nicu – care vad ca a scris, deci a venit, si nici pe Iyli – chiar ma intrebam la final cine e persoana care facea pozele. Si ca tot am zis de ea, sa va dau si un link la multe poze de la eveniment 😉

Felicitari asadar pentru initiativa DreamTeamRO. Multumesc frumos Stefan pentru ca m-ai invitat si pe mine la eveniment, la #mascatweetmeet. Multumiri Teatrului Masca pentru un spectacol minunat. O portie de energie pentru o seara – o portie pe care va invit sa o luati si voi oricand de la Masca. Un spectacol care o sa va placa. Aflati de pe siteul teatrului si programul stagiunii informatii despre bilete si multe alte date relevante.

Sursa foto: teatrul Masca – intrucat noi am plecat fara aparat foto (in graba…)

Share
748 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge