Apidermaliv, laptisor de matca si Complex apicol

Insemnarea aceasta e de mult timp in draft la mine pentru ca nu aveam vreme sa adaug detaliile finale. Se cuvine sa spun ca in urma cu ceva timp (adica de Paste, ca sa fiu sincera) am primit de la cei de la Complex apicol 3 produse: Apidermaliv (crema) si 2 produse pe baza de laptisor de matca.

Acum trebuie sa va spun ca pentru mine mierea e mai mult medicament. Stiti voi, ceai cu miere cand esti bolnav. In casa nu toata lumea e ca mine – sotu-mi drag bea cafea cu miere pe post de indulcitor. Folosim miere si la unele sosuri (ma rog, mama :P) si din aceste motive pot spune ca mierea isi gaseste multiple intrebuintari.

Bineinteles ca mai toata lumea stie ca mierea si produsele pe baza de laptisor de marca sunt foarte bune si recomandate in diverse imprejurari. Si la fel de limpede e ca multi (poate chiar dintre cei care citesc acest blog) au aflat cand erau mai mici de Apidermin – o crema foarte buna.

Ei bine, iata ca in zilele noastre cei de la Complex apicol vin pe piata cu Apidermaliv. Despre aceasta crema las informatiile oficiale sa vorbeasca intai: “ingrediente 97% naturale: fara conservanti, coloranti si parafina. Crema Apidermaliv este o crema adresata tenului normal si mixt cu un complex de ingrediente naturale nutritive: laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea.

Crema Apidermaliv este debutul unei noi game de produse cosmetice cu 97% ingrediente naturale.”. “Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare.”

Acum trebuie sa adaug ca intr-adevar crema este buna. Am testat putin si eu si apoi am vrut sa vad efectul si in cazul mamei mele. Si am fost multumite de rezultat!

Alte produse foarte bune si de asemenea cu multiple efecte benefice, sunt Laptisorul de matca liofilizat si Laptisorul de matca omogenizat in miere de salcam. Din nou produse recomandate din punctul meu de vedere – evident de folosit fara exces. Informatii despre ele aflati de aici.

Chiar daca n-am primit, va mai recomand ceva de la Complex apicol (evident, dincolo de mierea care este foarte bine facuta, are un gust minunat – da, am gustat si eu;) si pe care am recomandat-o deja unor prieteni care au fost multumiti de produsul primit) si anume Polenul granulat. De cand eram mica imi placeau – legat de miere – 2 lucruri: fagurele de miere (as manca si acum) si polenul granulat. Polen gasiti aici. Evident ca pe siteul Complex apicol se mai gasesc si alte produse – va las sa le descoperiti chiar voi!

Voua va place mierea? Ce produse preferati?

Ati folosit crema Apidermaliv sau produsele pe baza de laptisor de marca de la Complex apicol?

Share
676 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge