Se poate sa le faci pe toate? Da, se poate!

Mai rar pe-aici posturi extrem de personale – mergand pe ideea de blog mai degraba dedicat domeniilor mele de activitate. Iata insa ca azi revin cu un material foarte personal (au mai fost, dar nu o multitudine).

Probabil ca aveti in jur – sau auziti oameni care se plang ca nu au timp, ca nu pot face diverse etc. Adauga si ca incearca sa faca multe, dar nu le iese.

Nu impun insa limite – de genul stimate sef, mai vreau sa am si eu o viata pe langa serviciu – iar acesta e un unic exemplu si doar din sfera profesionala.

Daca in viata lor mai apare ceva, atunci dispar cu totul si nu mai fac nici cat faceau.

Nu pot e luat in brate.

Dupa cum poate stiti acum aproape 4 saptamani a venit pe lume fiul meu, Eric.

Imediat ce am revenit acasa am revenit si la unele dintre activitatile mele obisnuite. Mi-a prins bine – aveam nevoie. Aceasta a insemnat ca da, m-am menajat si am in continuare grija de mine si ca printul e prioritate dar si ca atunci cand am ceva timp liber ma ocup de proiectele mele dragi: blogul meu, cel de travel, de cursul de PR de la AcademiadeAfaceri.ro si tot asa.

Nu e usor. Dar se poate. De altfel stiu ca se poate pentru ca in familia mea am avut exemple de oameni care au dovedit mereu ca nu exista nu pot. Mama si bunica mea sunt exemple in acest sens.

Si-atunci nu pot sa zic ca nu se poate, sa abandonez totul. Si-acum cand scriu aceste randuri – la ora 3.20 dimineata – sunt cu o mana in landou pe burta copilului care are din pacate colici si doarme dar trebuie sa simta ceva cald.

Ma intreb insa de ce pentru multi totul pare atat de greu. De ce renunta asa de usor? De ce cred ca nu se poate?

Stiu ca se poate. O sa ajung sa zic ca o sa fac o carte despre cum sa le imbini pe toate cu succes. Si sa dau exemple pentru ca stiu oameni care le imbina pe toate.

Later edit: postul a fost gata la 4 – dar netul a picat tot atunci asa ca abia acum il public.

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge