TVR 2 si-a invitat ieri prietenii sa vada filmul In timp

M-am bucurat sincer sa ma numar printre prietenii TVR 2 invitati ieri sa vada in avanpremiera filmul In timp. M-am bucurat apoi pentru ca de aceasta data era si sotul meu acasa si aveam cum sa il las pe Eric la mama – asa ca era clar: puteam sa merg la film.

M-am intalnit aici cu cei de la TVR – vorbesc cu oamenii de ani de zile, dar cu intalnitul mai greu din pacate.
Si-apoi filmul.

Unii au ramas de la bun inceput cu ideea ca e cu Justin Timberlake – care nu este actor profesionist – si ca atare ca nu e cine stie ce (asa citeam pe ici pe colo inainte de eveniment).

Cei de ieri din sala insa asteptau cu interes filmul. Si pot spune ca aveau de ce.

Pe cand se umplea sala la In timp - sunt si eu prin poza 😀

Subiectul este unul interesant. Totul se plateste in… timp. Da, nu mai exista bani. Doar timp. Inca un element: ceasul nu incepe sa numere decat de la 25 de ani. Varsta la care de fapt te opresti din dezvoltare. Nu mai imbatranesti. Asa vei arata pentru tot restul vietii. Dar cat tine viata aceasta? Ei bine, la fiecare dupa posibilitati. Serios. La implinirea varstei de 25 de ani primesti un an. Apoi trebuie sa muncesti, sa faci ceva pentru a avea mai multi. Pe de alta parte insa, deseori, pentru oamenii din ghetou, implinirea varstei insemna si posibilitatea platii unor datorii si apoi traitul de pe o zi pe alta. Efectiv.

Asa este si cazul eroului nostru Will Salas – interpretat de Justin Timberlake. Dar viata lui se schimba dramatic cand, intr-o seara, il salveaza pe un domn care traise deja mult si voia sa moara si care ii da lui cei peste 100 de ani pe care ii avea. Sfatul? “Don’t waste my time”. Si de-aici incepe aventura. Ce va face Will cu timpul disponibil? Va pleca el din ghetou spre zonele bogate si pline de oameni cu timp? Ce se intampla acolo?

O interesanta aventura cu multe asemanari si cu viata de acum – diferenta intre bogati si saraci, zone exclusiviste, bancile si camatarii atotputernici. Timpul inseamna bani. Si acum si mai ales in film.

Vedeti cum se termina intreaga aventura – eu zic ca merita.

Ah, da, mai e un lucru musai de amintit. Faptul ca actrita din rolul principal, Amanda Seyfried, merge si alearga FOARTE bine pe niste tocuri de minim 12. (Si da, la final de film, am tot auzit oameni din sala vorbind despre acest amanunt). Bine, si barbatii au mai amintit si de anumite parti ale corpului placute si infatisate, chiar daca acoperite.

Ati vazut filmul? Cum vi s-a parut?

Eu le multumesc inca o data celor de la TVR 2 (si Odeon Distribution) pentru invitatie si ii felicit pentru conceptul de eveniment!

Ii gasiti pe www.tvr.ro dar si pe Facebook.

(vedeti si comunicatul oficial aici)

facebook.com/fanTVR 2
Share
45 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge