Fii printre cei care merg la premiera Ice Age 4 – concurs pe blog!

Tocmai am primit o invitatie minunata de la cei de la TVR 2 de a merge la premiera unui film pe care imi doream sa il vad si il asteptam cu interes de la “episodul” 2: Ice Age 4. Cum insa nici Andrei nu va fi in tara si nici eu cu piciorul nu stau prea bine, la film nu o sa pot merge eu asa ca voi lasa unul dintre cititorii acestui blog sa mearga la film saptamana viitoare. Te trimit alaturi de inca o persoana la premiera Ice Age 4 care va avea loc marti, 3 iulie la AFI Cotroceni!

Prietenii TVR 2 vad primii ICE AGE 4
Prietenii TVR 2 vad primii ICE AGE 4

Ca sa fie totul cat mai corect m-am gandit sa fac un mic concurs. Unul simplu, frumos, amuzant. Asa ca am pentru voi 2 intrebari – puteti raspunde la ambele sau doar la una:

  1. Care este personajul vostru preferat din seria Ice Age si de ce?
  2. De ce iti doresti sa mergi la premiera Ice Age 4?

Te astept cu raspunsuri aici, pe blog – da, e un concurs care se desfasoara aici – de acum si pana luni, 2 iulie, ora 11. Luni voi afisa si castigatorul invitatiei de 2 locuri la premiera!

Bonus! Ca orice eveniment frumos facut de cei de la TVR2 – care dupa cum vedeti raman fideli sloganului Prietenii TVR 2 vad primii cele mai bune filme! – premiera va fi precedata, de la 18,30, de un eveniment cu multa distractie, surprize si actiune pe patinoarul din AFI Cotroceni!

Gata – am deschis concursul. Cine vrea la film sa participe!

Ice Age 4
Ice Age 4
Share
82 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge