Dragostea e bidirectionala – o poveste induiosatoare

Unii isi iau animale de companie pentru ca e trendy. Altii, pentru a avea pe cineva acasa care se bucura cand ii vad. Unii au grija de animalele lor, altii nu se preocupa de ele – poate au grija doar sa faca pui pentru a-i vinde si face bani ori pentru a se lupta in ring (tot pentru castigul stapanilor).

Sunt insa si oameni care iubesc cu adevarat animalele si care arata ca dragostea e bidirectionala si si stapanii sunt capabili de gesturi uimitoare.

Sunt sigura ca ati citit sau ati vazut filme despre situatii in care un caine sau o pisica vin dupa stapanii lor strabatand multi kilometri, ori despre caini care sunt atat de credinciosi incat nu se despart de stapanii sau cei care au grija de ei nici macar cand acestia mor.

Astazi am citit insa despre un stapan care are un caine de 19 ani care sufera de artrita. Intrucat boala implica dureri incredibile, cainele nu poate dormi. Il ajuta insa apa, asa ca John Unger il duce pe Schoep sa doarma pe apa. Da, ati citit bine.

Stiu din experienta personala cat de cumplita e artrita ca boala. Si nu afectand un animal, ci un om, o persoana tare draga mie. Mai stiu de asemenea si ca desi exista operatii, costul este foarte mare. La fel este si in cazul animalelor. Dincolo insa de boala, apropiatii incearca sa ajute cum pot. In cazul de fata, stapanul face tot ce poate pentru a-si ajuta cainele.

Video-ul si imaginea lui John cu cainele sau au avut o sumedenie de vizualizari. Din ce am citit, oameni au inceput sa doneze bani pentru ca John sa il poata opera pe Schoep. Este uimitor si minunat si sper din suflet sa reuseasca si mai apoi cainelui sa ii fie mai bine.

Gestul in sine este intr-adevar induiosator, insa ar trebui sa fie privit doar ca firesc. Pentru ca da, ar trebui sa fie firesc sa ii iubesti pe cei pe care ii ai in viata ta si sa ii ajuti atunci cand au nevoie chiar daca sunt animale de companie.

Am gasit si un video cu John si Schoep – iata-l mai jos.

Share
39 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge