Frumusetea surprizelor si a cadourilor-surpriza

Unele zile par a trece fara a lasa o mare amprenta asupra noastra. Intram in rutina zilnica, ne rezolvam treburile – facem ce trebuie la birou si acasa – si cam atat. Altele insa ne raman in memorie. Poate nu intreaga zi, ci anumite momente, insa devin de neuitat. Iar cand aceste momente sunt frumoase, cand avem parte de surprize si cadouri la care nu ne asteptam – mai ales daca nu vorbim despre o ocazie anume – atunci totul parca ne da energie si o stare de bine.

Dupa mult timp am reusit sa ajung astazi la teatru. Am vazut piesa “Mic si al dracu'” de la Teatrul Evreiesc de Stat cu Maia Morgenstern si Valentin Rosca – o sa va povestesc despre ea intr-un post separat aici, pe blog. Am ajuns cam cu vreo 15-20 de minute inainte, numai bine pentru ca inainte sa intram in teatru, dupa ce am coborat din taxi, sotul mi-a facut un cadou surpriza. Un obiect mic, ceva ce imi doream de multi ani de zile. Avusesem si eu, doar ca al meu se stricase prin liceu de la cat de mult a fost folosit. Si-apoi am tot cautat, cand am gasit nu am avut bani sa iau, iar cand am strans bani nu am mai gasit. Ani la rand. Iar acum, cand nici nu ma mai gandeam ca mai aduc pe undeva obiectul… aseara, intr-o vitrina, pe cand se plimba cu Maxie, Andrei l-a vazut si astazi mi l-a si luat si adus.

Un cadou de Craciun venit cu intarziere, sau pur si simplu un cadou care mi-a luminat ziua.

Recunosc, imi plac cadourile surpriza. Cele primite asa, fara nicio ocazie. Imi raman in minte momentele acestea deosebite. Evident ca nu-mi pare rau sa primesc ceva si cand se fac cadouri – cu ocazia Craciunului, de ziua mea, de onomastica etc. Pana la urma, cui nu-i plac cadourile?

Imi place nu doar sa primesc, ci si sa ofer. Si incerc mereu sa fie ceva deosebit, sa fac o surpriza frumoasa destinatarului.

Adevarul este ca e minunat sa poti oferi cuiva ceva ce stii ca isi doreste. Sau sa ii oferi ceva inedit, diferit. Sa ii vezi reactia cand vede cadoul.

Bine, mie sotul acum vreo 3 ani mi-a “copt-o”. Era seara de ajun si eram acasa. Bugetul pentru cadourile de Craciun lipsea cu desavarsire, asa ca nu credeam ca voi primi ceva. Bradul impodobit, un film vazut la televizor si miezul noptii. Craciunul. Dar dupa ce ma dusesem intr-o alta incapere a casei, la revenirea in camera, m-a asteptat laqnga brad cu o cutie in mana. O cutie foarte eleganta – neagra, din catifea. O cutie pentru bijuterii – maricica. Inauntru: un set superb cum imi doream de mult timp: elegant si cu pietre albastru inchis.

Da, surprizele sunt importante atunci cand se ofera un cadou.

Asa cum spuneam insa, darurile se pot face in diverse momente si nu trebuie sa asteptati o ocazie anume. Puteti oferi cate in luna si in stele – in functie, desigur, si de persoana care va primi cadoul.

Daca sunteti insa in pana de idei, am eu o sugestie pentru voi. Traistuta Fermecata Dacic Cool. Am primit o asemenea traistuta de la Magazinul cu produse romanesti Dacic Cool si pot sa va spun ca are inauntru o seama de produse numai bune pentru sanatate si infrumusetare 😉 Un cadou care se potriveste asadar tuturor, indiferent de moment!

Traistuta este grena, din catifea si plina de produse interesante.

Cum eu v-am spus despre niste surprize frumoase din viata mea, va intreb acum pe voi: care a fost cadoul surpriza de care va leaga cele mai frumoase amintiri? Cat de importanta este surpriza pentru voi in primirea/oferirea de cadouri?

Share
44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge