Cum sa o dai in bara garantat de Valentine’s/Dragobete/Martisor si orice alta ocazie speciala

Exista multe modalitati in care orice zi obisnuita poate deveni una speciala, dar si multe moduri de a da gres in zilele aniversare ori in zilele de sarbatoare importate sau nu. Cum aici vorbim despre imagine, am zis ca astazi ar fi potrivit sa prezint un element pe care ar trebui sa NU il faceti in zilele de Valentine’s, Dragobete, de Martisor, Florii si in orice alta sarbatoare ori zi de aniversare.

Fiindca aminteam de imagine, o sa spun ca in orice moment conteaza perceptia celorlalti asupra a ceea ce faceti. S-ar putea sa spui ceva cu zambetul pe buze insa tonul, postura corpului si multe altele sa va dea de gol, sa arate ca zambetul este fals. Ca faceti totul din obligatie.

Orice cadou ati cumpara si indiferent de moment, daca persoana careia i-l oferiti simte ca este facut din obligatie si nu de placere, efectul obtinut va fi total opus de cel dorit.

Nimeni nu vrea sa mearga la film si sa stie ca partenerul de fapt avea chef de o seara de joc pe calculator sau ea de o seara cu fetele. Nimeni nu isi doreste un cadou frumos primit pentru care sa i se scoata, chiar de pe loc adesea, ochii cu cat a costat sau ce eforturi supraomenesti s-au facut pentru a-l obtine.

Daca oferiti ceva ori faceti ceva deosebit pentru persoana pe care o considerati speciala in viata voastra, faceti acel ceva cu placere. Degeaba va dati peste cap sa faceti ceva daca totul este pentru ca “asa trebuie” si nu pentru ca “asa va doriti”.

Am vazut sau mi-au fost povestite ulterior nenumarate astfel de momente in care impresia de obligatie a stricat totul. Amintirile ramase sunt cu mult mai dureroase si neplacute decat ar fi fost lipsa unui cadou.

Asa ca, atentie la ce impresia creati atunci cand oferiti un cadou!

Photo source

Share
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge