Tratament si lotiune impotriva caderii parului de la Gerocossen

Problema caderii parului este una cu care nici barbatii si nici femeile nu si-ar dori sa se confrunte. Cu toate acestea, multe femei si multi barbati au aceasta problema si incearca sa gaseasca remediul cel mai bun, samponul cel mai potrivit, lotiunea cu efectul cel mai bun.

Cei de la Gerocossen au lansat un tratament unisex pentru aceasta problema. Au lansat gama Gerocossen Capilar+ – cu sampon si lotiune-tratament impotriva caderii parului. Am primit un set alcatuit din aceste doua produse – alaturi de o crema Gerocossen Melcfort – spre a le testa.

Recunosc ca primavara din pacate mie incepe sa imi cada parul. Motivele sunt cu siguranta variate, dar primavara se simte, astfel ca un tratament bun care sa intareasca firul de par si sa ajute la diminuarea numarului de fire cazute ar fi ideal.

De cand am primit setul l-am folosit de doar doua ori – primindu-l recent.

Pot sa va spun ca se simte imediat cum il folosesti – se simte o senzatie de raceala cand se maseaza scalpul, atat la folosirea samponului cat, mai ales, la utilizarea lotiunii (dupa spalat).

Nu pot pot sa va spun ca nu imi mai cade niciun fir de par – folosind samponul de putin timp, dar pot sa va spun ca parul ramane foarte curat, placut mirositor, usor de periat (important pentru persoanele cu parul lung). Nu am avut reactii adverse de vreun fel la utilizarea samponului sau a lotiunii, lucru imbucurator.

In ceea ce priveste produsele, ma gandesc ca merita sa va spun putin si despre ingredientele continute.

Samponul Capilar+ “contine un complex fitoterapeutic natural pe baza de extracte din scoarta arborelui de chinina si ginseng, bogate in vitamine si fitosteroli, in asociere cu Procapil®, cu actiune tripla asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulatia deficitara, atrofia foliculara si imbatranirea foliculului. Combinatia de ingrediente active imbunatateste micro-circulatia sanguina la nivelul scalpului, fortifica radacina firului de par si favorizeaza cresterea acestuia. Parul devine mai rezistent si este stopata caderea prematura a acestuia”.

Lotiunea-tratament impotriva caderii parului din gama Gerocossen Capilar+ “este bogata in extracte naturale precum cele din scoarta arborelui de chinina, ginseng, nuc si urzica, asociate cu remarcabilul ingredient activ Procapil®. Lotiunea are proprietati deosebite de regenerare a foliculului pilos si actioneaza pentru a combate caderea parului: previne imbatranirea foliculului, stimuleaza metabolismul celular si mareste rezistenta firului de par. In final, parul este mai viguros, mai bine ancorat in scalp, caderea prematura este stopata si este stimulata cresterea noilor fire de par”.

Asa cum spuneam, am simtit actiunea acestui sampon si a lotiunii cand le-am folosit. Dupa doar 2 utilizar nu aveam cum sa constat ca s-a oprit caderea firelor de par, insa pana acum sunt multumita de produs.

Voi ce remedii/produse folositi pentru a opri caderea parului? Ati incercat sau ati incerca si produsele din gama Gerocossen capilar+?

Later edit: am uitat sa va spun ca parul capata volum vizibil (si recunosc ca asta ma bucura 😉 ) dupa folosirea samponului SI a lotiunii:)

Share
75 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge