Eric a implinit 2 ani. O altfel de aniversare

Acum 2 ani venea pe lume Eric Radu Cristian. Aproape pe nesimtite a zburat primul an, iar astazi a venit vremea sa sarbatorim din nou: Eric a implinit 2 ani.

Din diverse motive… locative (poveste lunga), noi nu apucam sa petrecem mult timp impreuna ca o familie. Sigur, acest lucru se va schimba curand, dar acum fiecare clipa petrecuta in 4 (Eric, noi si draga noastra Maxie) este deosebit de pretioasa.

Asa ca pentru aniversarea lui Eric nu am ales sa dam o petrecere mare, ci sa serbam in felul nostru. Sa fim impreuna, sa ne bucuram de clipe frumoase in libertate intr-un loc unde sa o putem lasa si pe Maxie fara lesa.

Si am reusit sa fim impreuna – cel mai important lucru. Nu a plouat azi, nu a fost nici extrem de cald (motiv de mare bucurie pentru noi toti), asa ca am avut parte de cateva ore de relaxare si de voie buna in 4.

Pe final, pe nepregatite, ne-am intalnit si cu 2 prietene – separat, cum spuneam, din intamplare. Surpriza frumoasa, fiecare in parte, astfel ca ziua noastra a fost absolut perfecta. Anul acesta am putut sa si merg (fata de cum era situatia anul trecut), iar la anul vom vedea ce va fi.

Pana atunci ne vom bucura in continuare de fiecare zi, de fiecare nou cuvant, noua reactie, de fiecare zambet, de fiecare descoperire si de toate momentele impreuna. Cuvintele nu pot descrie cu adevarat bucuria noastra pentru ca Eric e parte din viata noastra. Apreciem in fiecare zi ca suntem toti o familie:)

click pe poza pentru a o vedea la dimensiune maxima. Mai multe poze de azi aici. Nu am facut enorm de multe poze, pentru ca in final ne-am dorit doar sa ne simtim bine impreuna 🙂 Iar Eric, dupa cum se vede, a fost foarte fericit!

Share
14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge