Dubla aniversare: Floriile si 9 ani de PRwave Int.

Anul acesta am parte de o apropiere foarte frumoasa a Floriilor cu o alta aniversare speciala pentru mine: 9 ani de cand mi-am lansat agentia, PRwave International.

Photo by rakratchada torsap, FreeDigitalPhotos.net (//www.freedigitalphotos.net/images/bouquet-in-vase-photo-p183419)

Photo by rakratchada torsap, FreeDigitalPhotos.net

Pe 12 aprilie, acum 9 ani, faceam un mic pas, cu o saptamana la acea vreme inainte de Florii. De altfel, site-ul PRwave a fost, intr-un fel, cadoul pe care mi l-am facut de Florii – lansat intr-o zi de luni, imediat dupa Florii, in Saptamana Mare, pe18 aprilie.

Stiu, de obicei de aniversari, lumea se intreaba cum a trecut timpul. Ei bine, mie nu imi pare ca zboara pentru ca ma bucur de fiecare clipa si pentru ca in fiecare an, in ceea ce priveste agentia, adaug noi clienti si strategii si proiecte de succes.

Si anul acesta a fost unul special pentru PRwave Int. Am adaugat listei de clienti unii din strainatate, intrand chiar si pe noi segmente. In prezent suntem in negocieri cu un alt client, iar saptamana trecuta tocmai ce am semnat un contract cu magazinul de bijuterii BeSpecial.ro – da, un cadou frumos de 9 ani de zile;), un client din zona bijuteriilor si nu numai – intrati pe site pentru a va convinge cat de multe produse frumoase va asteapta.

Recunosc, cand eram in liceu s-a intamplat ceva trist in preajma Floriilor si de atunci nu am mai sarbatorit cu fast aceasta zi. O fiinta tare draga mie a murit atunci si, chiar daca stiu ca si-a gasit linistea si ca nu mai sufera, amintirea in sine este trista. Nu pot spune insa ca Floriile nu ocupa un loc deosebit in sufletul meu, pentru ca prenumele pe care il am este frumos, Violeta, pentru ca violetele sunt flori minunate si pentru ca si pe nasa mea o cheama Violeta (desi prenumele nu i-a fost impus mamei).

Da, raspund si la Violeta (stiu ca sunt multi care aleg doar un singur prenume). Imi place, il consider special si, cautand semnificatia lui, am descoperit ca mi se potrivesc multe din caracteristicile sale.

Azi, pe 13 aprilie, ma consider norocoasa: in 2005 viata mea s-a schimbat: l-am cunoscut pe Andrei (pe 30 martie), ne-am si casatorit in acel an (in septembrie), am lansat agentia si site-ul PRwave. Un an plin, un nou inceput si, iata, 9 ani mai tarziu am reusit sa fim la noi acasa, la curte, sa avem un baiat pe care il adoram si un caine extraordinar. Stiu, ma numar printre cei norocosi si zi de zi multumesc pentru tot ce am si ma bucur de tot ce am.

Daca cititi aceasta insemnare, va transmit si voua, tuturor, urari de bine si de multe-multe dorinte implinite! Sa aveti parte, dragi prieteni, de zile frumoase si de surprize minunate in viata voastra!

Daca purtati un nume de floare si astazi va aniversati onomastica, permiteti-mi sa va spun si eu din suflet La multi ani! si sa va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa!

Later edit: Azi, pe 13 aprilie, am implinit si 5 ani de cand am contul de twitter 😉

Share
49 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge