Recomandare pentru sambata, 21 iunie: Bucharest International Air Show – BIAS 2014

Zilele acestea ploaia pare de neoprit, dar sambata se pare ca ne vom bucura de vreme buna. Aceasta este o veste minunata, pentru ca am o recomandare pentru voi pentru aceasta sambata, 21 iunie: o noua editie a : Bucharest International Air Show, eveniment cu intrare libera.

Hawks of Romania BIAS 2013
Hawks of Romania BIAS 2013

BIAS 2014 are loc la Aeroportul Baneasa din Bucuresti si sunt ferm convinsa ca va fi o noua editie cu un nou spectacol aviatic de neuitat! Eu una abia astept sa ii revad pe cei de la Baltic Bees, sper sa revina si Mig-uri! Abia astept si spectacolul pilotului Jurgis Kayris, campion mondial la acrobatie aeriana care, la varsta lui, face lucruri absolut uimitoare cu avionul sau!

Dintre participanti, ii mai amintesc pe:
• Luca Bertossio, campion mondial la acrobatie cu planorul;
• Veres Zoltan recordman mondial in domeniul acrobatiei aeriene;
• celebra echipa Flying Bulls – si avionul lor absolute uimitor – B24.
• artistii zborului din Aero Kub Galeb – pe ei nu i-am mai vazut, asa ca abia astept sa le vad evolutia!

Baltic Bees - BIAS 2013
Baltic Bees – BIAS 2013

Pe parcursul evenimentului evolueaza multe alte nume din elita acrobatiei aeriene din Romania:

• Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati – mereu uimitori si ei!
• Hawks of Romania – o placere sa ii revad,
• alaturi de cei mai mai buni profesionisti ai mansei din cadrul TAROM – prima oara cand am vazut avionul si “acrobatia” lui m-a luat prin surprindere, recunosc, iar de atunci incoace astept, la fiecare editie, evolutia TAROM!
• dar si reprezentanti si structurii de aviaţie a Fortelor Aeriene Romane – abia astept sa vad cu ce avioane vin!

In plus, Aeroportul Baneasa va gazdui, in cursul zilei de sambata, a treia editie a expozitiei de aviatie generala – General Aviation Exhibition, unde vor fi expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrausoare, pana la business jet-uri.

Pentru noi o sa fie o premiera – prima oara cand il luam si pe Eric – cel putin la prima parte a evenimentului (apoi el trebuie sa mearga totusi la nani;) ).
Anul trecut am avut parte si de un foc de artificii la final deosebit de frumos – abia astept surprizele din acest an!

Gasiti detalii despre eveniment pe site. Intrarea este libera, dar nu se asigura locuri de parcare. Se poate insa ajunge usor cu mijloace de transport in comun sau puteti lasa masina in apropiere si merge putin pe jos sau cu taxiul.

Indiferent cum ajungeti, BIAS 2014 va asteapta. Eu sunt ferm convinsa ca o sa va placa spectacolul! Nu uitati sa va luati si aparatele foto!

Ca sa va faceti o idee cu privire la ce va asteapta la eveniment, iata 30 de fotografii de la editia BIAS 2013 si alte cateva imagini aici.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge