Oameni pentru care visul a devenit realitate

Uneori intalnesti oameni blazati, enervati, care iti intuneca ziua si iti seaca energiile. Alteori insa, cunosti oameni care, fara a fi fara probleme si fara a ignora situatia economico-politica, reusesc sa nu iti transmita o stare deprimanta. Unii dintre acestia sunt oameni simpli, care au avut insa ocazia de a-si vedea visul cu ochii.

dreams come true cana ceai

Transforma-ti visul in realitate, imagine de pe Shutterstock

Mergeam recent cu un sofer de taxi care ne povestea ca toata viata lui si-a dorit sa fie sofer de tir. De cand era mic visa sa fie sofer de tir (sa conduca o masina asa mare, sa calatoreasca). Si da, a crescut, si-a luat permisul si a ajuns sofer de tir. Este sofer de tir si in prezent (taximetria este de moment).

Este suficient sa il auzi cum povesteste despre meserie ca sa iti dai seama cat o iubeste. Chiar marturisea ca, asa cum altii nu se gandesc ce trebuie sa faca pentru a respira, tot asa pentru el condusul este o a doua natura. Este pur si simplu ceva ce vine de la sine.

Mi-am adus aminte atunci de un interviu cu Gheorghe Dinica in care actorul marturisea ca s-a urcat prima oara pe scena si a simtit ca era acolo de o viata.

Sa iti atingi visul este ceva deosebit. Momentul in care dorinta devine realitate este special si de neuitat. Sa reusesti sa faci ca acea realitate sa dainuie mult timp este uneori dificil, dar, de asemenea, merita fiecare minut.

Nu trebuie sa fie un vis imposibil de atins, dupa cum vedeti. Dar un lucru este cert: se poate ca visul sa devina realitate. Depinde de noi, de ce ne dorim si de ce facem pentru a ne transforma visul in realitate.

Eu una ma bucur de fiecare data cand intalnesc oameni care si-au transformat visul in realitate. Tu ce iti doresti? Care-i visul tau?

dreams come true tabla

Vis, imagine de pe Shutterstock

 

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge