Pixi stie-tot: Piratii

Faimosi, de temut, cu o viata grea dar si cu multe succese, ajungand chiar sa conduca provincii: piratii. Cei de la Editura Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, au lansat in cadrul colectiei Pixi stie-tot o carticica despre pirati.

Pixi stie-tot: Piratii

Cei mici afla informatii interesante despre viata piratilor, despre bolile cele mai periculoase pentru ei si despre organizarea lor. Copiii vor descoperi sub cate denumiri sunt cunoscuti piratii in functie de zona inc are actionau si vor afla, poate cu surprindere, ca unii dintre ei se aflau in slujba curtii regale a Angliei si erau chiar recompensati pentru activitatile lor, ajungand chiar sa conduca provincii.

Numele celor mai cunoscuti pirati sunt de asemenea amintite – inclusiv ale unor femei-pirat.

Toate informatiile despre pirati sunt prezentate la timpul trecut – fara sa se mentioneze ca exista pirati si in zilele noastre si ca faptele lor nu sunt tocmai onorabile – luari de ostatici, crime etc.

Precum celelalte carti din colectie, Pixi stie-tot: Piratii este tiparita intr-un format usor de rasfoit de ei, pe hartie lucioasa rezistenta, color. Informatiile sunt prezentate alaturi de imagini sugestive si, mai ales, atractive.

Evident, lectura cartilor depinde de preferintele fiecarui copil. Al meu a dorit sa afle informatiile despre pirati, dupa care am citit inca o carte din colectia Pixi stie-tot.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge