Concurs Meli Melo

Iarna si-a intrat in drepturi, dar prima luna a acestui anotimp este una speciala: avem sarbatoarea lui Mos Nicolae, avem Craciunul si, evident, Anul Nou. Este o luna cu surprize frumoase si cadouri, iar cei de la MELI MELO au pregatit in aceste zile o campanie speciala: 30 lei voucher pentru cumpararea unei genti exclusiv online + un cadou surpiza! Iar eu va invit la concurs!

 Meli Melo Paris

Vreti si voi un asemenea voucher si cadoul surpriza? Nimic mai simplu: in perioada 3-10 decembrie va astept la concurs. Ce trebuie sa faceti:

– sa va inscrieti pe pagina campaniei www.melimelo.ro/cadou30 (veti primi automat si garantat un voucher unic pe care il puteti valorifica printr-o comanda pana la 15 decembrie);

sa lasati un un comentariu la aceasta postare de pe blog cu linkul gentii favorite din categoria Exclusiv Online //melimeloparis.ro/produse/exclusiv-online.html pentru care va doriti acest voucher.

In plus, la finalul campaniei, vom oferi si un extra-cadou! Prin tragere la sorti, vom alege un raspuns pe care il vom premia cu o esarfa din matase naturala si un portofel.

Va astept cu drag la concurs!

Meli Melo premiu

Share
22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge