Istoria lumii. Din preistorie pana astazi: prezentare si #concurs

Sunt carti potrivite pentru multe varste. Le descoperi la inceput, le iei pe post de curiozitati sau chiar ca “manual”. Le reiei peste timp – eventual pe sarite – pentru a readuce in memorie anumite informatii. Le poti citi pentru prima oara adult fiind, ca lectura de timp liber, pentru a descoperi, pentru a cunoaste. O asemenea carte esteIstoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita publicata de Editura ALL Educational recent.

700 de pagini cu informatii pretioase.

Istoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita

Evenimente si personalitati din lumea intreaga, locuri si momente care au marcat evolutia tarilor si a omenirii.

De la aparitia omului la Antichitate, Evul Mediu si pana la Epoca moderna, toate sunt incluse in capitole atent structurate. Informatiile sunt oferite in mod succint, asa cum trebuie sa le ofere o asemenea lucrare. Finalul este dedicat “Schemelor” care acopera subiecte variate – de la familia limbilor indoeuropene la religii, imperii coloniale, crizele economice mondiale moderne si multe altele.

Volumul se constituie asadar intr-o carte de avut in biblioteca si de citit. Ea le este utila tinerilor in studiu si pentru documentare, dar este folositoare oricui pentru ca devine sursa de informatii, punct de referinta intr-o sumedenie de privinte.

Cand am deschis cartea recunosc m-am uitat intai la cuprins. Apoi am “sarit” la scheme – pe care le-am gasit interesante si bine realizate. Evident, dupa aceea m-am dus la anumite sectiuni sau evenimente si am citit informatiile prezentate. Da, este o carte pe care fiecare o poate citi in orice ordine vrea, in functie de prioritati sau curiozitati.

Pentru ca eu cred ca acest volum este unul care merita sa se afle in biblioteca oricui, astazi am bucuria ca alaturi de editura ALL Educational sa va pot oferi un exemplar din cartea  “Istoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita” in cadrul unui concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 8-15 ianuarie 2015 aici, pe blog. Pentru a participa trebuie sa ne spuneti intr-un comentariu la aceasta insemnare un eveniment din istorie pe care il considerati important si sa va argumentati raspunsul (de ce considerati acel eveniment ca fiind important). Puteti alege orice eveniment, din orice loc al Pamantului si din orice perioada istorica. Va recomandam sa fie evenimente diferite mentionate, dar, daca doriti sa recomandati  un eveniment deja prezentat de alt participant, puteti face acest lucru oferind insa o argumentare proprie.

Va recomandam si sa urmariti dand like si pagina de pe Facebook a Editurii ALL si pagina PRwave.

Cea mai interesanta argumentare (raspunsurile vor fi analizate si de cei de la editura) va primi premiul pus in joc!

Mult succes va doresc si va astept cu drag la cocnurs!

Share
27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge