8 ani de blogging, tema noua si proiecte noi

Lucrand de zor la un proiect nou (care va fi anuntat curand, curand de tot), am ratat ziua exacta a aniversarii a opt ani de la lansarea acestui blog. 16 ianuarie a trecut, dar suntem suficient de aproape ca data incat sa mai pot sarbatori totusi 8 ani de blogging - mai ales ca aceasta sarbatoare a venit cu haine noi pentru acest blog: o tema nou-nouta, tocmai personalizata 😉

aniversare 8 ani blog

aniversare 8 ani, imagine de pe Shutterstock

Acesta este cel mai vechi blog al meu si, uitandu-ma printre articolele publicate, remarc multe inca de actualitate si imi aduc aminte de experientele care au dus la scrierea lor, ori descoperirile interesante realizate si impartasite aici pe blog.

Am mai spus ca am creat acest blog pentru a scrie despre afaceri, comunicare, marketing, dar am ajuns sa scriu si despre cateva dintre produsele care imi plac (sau pe care le-am testat), cateva articole din postura, mai recenta, de parinte, articole tip consiliere sau cu sfaturi.

Incerc sa ii pastrez linia in care l-am creat si sper sa il vizitati in continuare!

Va multumesc, voua, tuturor cititorilor mei, fie care il lecturati in mod constant, sau ca ajungeti din intamplare aici!

Va promit ca voi continua sa public articole din domeniile mentionate si nu numai si ca va voi astepta, din cand in cand, si cu premii deosebite 🙂 (chiar acum pregatesc 2 concursuri, unul cu licente anti-virus, altul cu niste produse de la un cunoscut nume din zona bijuteriilor).

Astazi este asadar o zi de aniversare, prilej de bucurie si de ganduri senine pentru viitor.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge