Concurs cu un premiu in ton cu vremea

In acest weekend am avut parte de ploaie – iar eu sunt printre cei care o stie cel mai bine dupa un drum la Bran facut in aceasta sambata. Sigur, ploaia poate fi un impediment in anumite ocazii, dar nu intotdeauna. In plus, noi putem alege daca o lasam sa ne influenteze planurile sau nu! Noi am ales sa nu lasam norii sa ne schimbe planurile de excursie – si am avut cu noi si o umbrela neagra incapatoare. Tot o umbrela va invit si eu sa castigati astazi la concursul organizat impreuna cu cei de la Kdo.ro. Un kdo special sau o umbrela pe care sa o folositi chiar voi – o forma deosebita (umbrela este patrata) si un ajutor ca sa va puteti duce oriunde chiar si cand nu e frumos afara!

Kdo.ro umbrela patrata

Umbrela este rezistenta la vant, are un cadru din aluminiu patrat, maner patrat din cauciuc si un sistem foarte usor de deschidere.

Caracteristici:
– lungime/latime: 94 cm;
– lungime umbrela inchisa: 102 cm.

Concursul se desfasoara intre 30 martie si 6 aprilie inclusiv, urmand ca marti sa anuntam castigatorul. Pentru a participa trebuie sa ne spuneti, intr-un comentariu lasat la acest articol, ce cadou ati oferi de pe site-ul celor de la kdo.ro unor persoane dragi cu ocazia Floriilor sau de Paste. Puteti alege orice cadou doriti, va rugam insa ca, daca acel produs a mai fost deja inclus, sa oferiti si o motivatie a selectarii lui.
Inainte de raspunsuri, va invit si sa ne aducem aminte, pentru o clipa macar, de scena faimoasa din „singing in the rain”:

Si acum va astept raspunsurile la concurs! Mult succes!

Later edit: castigatorul a fost extras: numarul 2:

tragere_sorti_umbrela

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge