Idei de cadouri pentru Florii

Floriile sunt o sarbatoare importanta si multe persoane isi serbeaza onomastica in aceasta zi. Prilej de bucurie, de intalnit cu prietenii si familia, ziua poate deveni una deosebita, insa gasirea cadoului potrivit pentru sarbatoriti poate fi adevarata provocare. M-am gandit asadar sa fac o lista cu idei de cadouri pentru Florii pornind, e drept, de la lucrurile care imi plac mie fiind si ziua mea cu aceasta ocazie (Violeta), dar incercand apoi sa ofer idei variate, pentru gusturi diferite, pentru femei si pentru barbati. Va rog si sa adaugati ce mai oferiti voi cadou de Florii celor pe care ii vizitati!

Flori

Sunt Floriile, asa ca un buchet de flori este intotdeauna o buna idee. Daca stiti culoarea preferata a persoanei sarbatorite si floarea iubita de aceasta, atunci puteti oferi un buchet care sa cucereasca. Adaugati o felicitare speciala, cu un mesaj personal adaptat ocaziei si persoanei si o sa aveti un buchet foarte apreciat.

Cadouri inedite

Puteti sa va orientati spre un cadou inedit, deosebit, ceva ce nu se gaseste oriunde. Un astfel de cadou arata dorinta de a oferi in dar ceva special si sugereaza faptul ca persoana careia ii este dat cadoul este una apreciata, deosebita pentru cel care ofera cadoul. Multe idei de asemenea daruri deosebite, pentru ea si pentru el, gasiti pe Kdo.ro, boutique-ul special de kdouri inedite.

Set de ceai WARM - stejar
Set de ceai WARM – stejar

Set de ceai WARM – stejar de pe Kdo.ro

Bijuterii si accesorii

Daca persoana care isi serbeaza onomastica de Florii poarta bijuterii, atunci va puteti orienta spre un set sau spre o bijuterie speciala. Sigur, este indicat sa stiti ce metal prefera persoana in cauza (ca sa nu ii oferiti ceva ce nu ar purta) si eventual si ce fel de bijuterii ii plac: mai simple sau mai mari, mai complexe. O colectie impresionanta de bijuterii din argint, piele si din alte materiale gasiti pe BeSpecial.ro.
Nu uitati sa alegeti si ambalaje potrivite pentru cadourile pe care le oferiti: o punga de cadou atent aleasa ori o cutiute pentru bijuterii in forma si culoarea preferata de cel care primeste darul vor fi apreciate. Gasiti o gama larga de asemnea ambalaje pentru bijuterii pe RubinShop.ro.

Cutie set bijuterii

Cosuri traditionale cu cadouri

In aceasta perioada sunt create o sumedenie de cosuri cadou cu diverse produse, in special pentru Paste: cozonaci, vin, oua din ciocolata si multe alte produse sunt incluse, in diverse variante, in cosuri speciale. Alegeti insa cu grija cosul pentru a contine produse care stiti ca vor fi pe placul destinatarului.

Accesorii diverse

Am amintit bijuteriile, dar puteti merge mai departe: puteti oferi butoni domnilor, de pilda, puteti oferi portofele dintr-un loc special sau intr-un anume model, daca stiti ca sarbatoritul are nevoie, esarfe si asa mai departe. Din nou, atentie la destinarat, dorintele si preferintele sale.

Cadouri practice

Daca stiti ca persoana sarbatorita apreciaza cadourile practice si daca stiti si ce are nevoie, atunci puteti profita de Florii pentru a oferi ceva util sarbatoritului/sarbatoritei. Acest tip de cadouri merge cel mai bine pentru persoane apropiate, pe care le cunoasteti, tocmai pentru ca este indicat sa oferiti ceva ce le este util.

O excursie in tara sau strainatate

Daca persoana pentru care cumparati ceva va este apropiata – parinte, sot/sotie etc. – atunci puteti sa va ganditi si la un cadou… aparte. O excursie intr-un loc frumos, de care persoanei ii este dor sau intr-un oras unde nu a mai mers. Totul depinde de buget, inspiratie, timp si preferinte!

Parfumuri/seturi de ingrijire personala

Sunt disponibile multe seturi de ingrijire personala gandite de companiile producatoare insa, atentie: se spune ca daca oferiti cuiva in dar asemenea produse sugerati ca, in general, nu ar fi ingrijite. Evident, pentru prietenii sau rudele apropiate, care stiti ca nu adera la aceasta idee, puteti lua in calcul oferirea parfumului preferat sau a unor asemenea seturi DACA le stiti exact marca preferata.

Cadouri handmade

Daca stiti ca le prefera si daca stiti ce le-ar placea persoanelor carora doriti sa le oferiti ceva, atunci puteti opta pentru un cadou special pentru care fie il faceti chiar voi, fie il cumparati de la producatori.

Cadouri de la targuri de Paste

O alta varianta este sa cautati targuri create special pentru Florii si/sau Paste si sa vedeti daca au produse care credeti ca ar fi pe placul celor pentru care doriti sa cumparati un cadou. Trebuie sa stiti daca acestia le-ar aprecia.

Voua ce cadouri va place sa primiti sau sa oferiti de Florii? Ce ati adauga listei?

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge