Angry Birds la Sun Plaza: la ce sa va asteptati si daca merita sa mergeti sau nu

La PRwave primim multe stiri despre evenimente diverse, pentru cei mari sau pentru cei mici. Am aflat ca pana pe 10 iunie la Sun Plaza Shopping Center ar fi ceva activitati distractive pentru cei mici avand personajele din Angry Birds in prim plan.

Angry Birds la Sun Plaza Shopping Center

Am mers asadar sambata seara pe acolo – si in esenta Eric nu a fost entuziasmat: s-a uitat la locul unde se puteau arunca Angry Birds in porcusori cu prastia (evident copiii erau ajutati de parinti) dar nu a vrut, iar pe tableta nu voia sa se joace (are jocul pe telefon). DAR, cand am ajuns acasa (dupa cateva ore) a zis sa mergem si a doua zi sa traga si el cu tatal lui cu prastia. Asa ca, da, duminica am ajuns iar la Sun Plaza.

Din fericire, programul fiind intre 12:00 si 20:00, iar noi ajungand putin dupa ora 12:00, nu era coada mare (dar tot era ceva lume si am stat vreo jumatate de ora sau mai bine). Incet-incet insa am ajuns si a apucat sa traga si el, alaturi de Andrei, cu prastia. Fiecare persoana are dreptul la 4 aruncari, iar asezarea porcusorilor este similara celei din joc, Angry Birds si porcii fiind realizati in marime naturala.

Angry Birds la Sun Plaza Shopping Center - coada
Angry Birds la Sun Plaza Shopping Center – coada

Evident ca multi copii se distrau tragand la prastie (cu ajutorul unui adult). Am vazut un baiat de vreo 4 ani tragand alaturi de bunica lui, copii de diverse varste alaturi de mame si, desigur, copii alaturi de tatii lor.

Au fost cativa care au reusit sa doboare cei 4 porci – premiul fiind un plus Angry Birds. Dar, cel mai important, am vazut multi copii amuzati si distrandu-se.

In zona cealalta, in care se putea juca Angry Birds pe tablete, era de asemenea coada (duminica) si copiii pareau ca se distreaza: erau toti foarte concentrati si, evident, veseli cand le reuseau loviturile, tristi sau enervati cand ratau.

Angry Birds la Sun Plaza Shopping Center - jocuri
Angry Birds la Sun Plaza Shopping Center – jocuri

Exista si o persoana imbracata intr-un costum Angry Birds cu care cei mici fac poze.

Cu precizarea ca e de stat ceva la coada si ca trebuie ca acelora care merg la Sun Plaza la evenimentul cu Angry Birds sa le placa jocul si pasarile, un drum la mall poate fi distractiv in aceste zile.

Cum spuneam, cu Angry Birds va intalniti pana pe 10 iunie la Sun Plaza Shopping Center, azi, de 1 iunie, aveti bonus niscaiva activitati la Ferma Animalelor – detalii in comunicatul oficial.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge