Concurs: 3 premii si bancuri despre comunism

Ce legatura ar putea fi intre un concurs cu premii constand in carti, comunism si bancuri? Ei bine, veti afla in cele ce urmeaza pentru ca, iata, a venit momentul lansarii unui nou concurs aici pe blog. Va astept cu 3 premii constand in cate un volum „Istoria comunismului prin bancurile epocii”, o carte aparuta la METEOR PUBLISHING care NU contine doar bancuri, iar cele incluse NU sunt doar din Romania. Un autor strain, un volum inceput ca documentar, dar transformat apoi in carte, o seama de oameni importanti, vieti povestite si multe, multe bancuri din perioada comunismului.

Istoria comunismului prin bancurile epocii

Sigur, la glumele incluse oamenii au tot felul de reactii, iar unele bancuri pot da lectii de umor sec englezilor (a se vedea: „Ce-i mai rece decat apa rece? Apa calda.”). Dar realitatea istorica ramane, la fel ca si amintirea oamenilor care au spus bancuri si destinele lor si, mai ales, la fel ca bancurile care sunt inca spuse de multi. Cartea devine asadar atat sursa de amuzament, cat si de informatii.

Un volum despre comunism extrem de interesant care merita citit de oameni indiferent de generatia din care fac parte (ca sunt tineri care nu au trait in vremea comunismului, fie ca sunt oameni care isi aduc aminte bine acea perioada), o carte prezentata pe larg ieri, in cadrul rubricii Books Wave.

Concursul se desfasoara pe blog incepand de astazi si pana pe 9 iunie inclusiv. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta insemnare care sa indeplineasca ambele conditii de mai jos:

  • sa ne spuneti un banc din perioada comunista. Va rugam sa NU repetati bancurile spuse de ceilalti participanti.
  • sa ne spuneti un titlu de carte (sau link la carte) de pe site-ul editurii METEOR PUBLISHING. Puteti alege orice titlu doriti, din orice colectie, o carte care va place, una pe care v-ati dori-o etc. Daca doriti sa mentionati un titlu deja amintit de un participant, rugamintea este sa oferiti si o motivare a alegerii acelei carti si nu a alteia dintre cele pe care le are editura disponibile.

Castigatorii vor fi alesi de reprezentantii editurii si de cei ai PRwave dupa terminarea concursului si mentionati aici, intr-un comentariu la aceasta insemnare de pe blog.

Cum spuneam, „Istoria comunismului prin bancurile epocii” este un volum care merita, asa ca va astept cu drag la concurs si va urez succes!

Share
31 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge