Concurs cu 2 premii pentru copii

Luna iunie este luna dedicata celor mici. Recunosc, pentru mine este o luna speciala, nu doar pentru 1 iunie, ci pentru ca, spre final de luna, e ziua baiatului meu. Asa ca iunie vine cu prilej de oferit cadouri in multe ocazii, nu doar la inceput. Asa se face ca azi va invit sa participati la un nou concurs aici pe blog cu doua premii de la kdo.ro pentru doua varste diferite!

Cei de la boutique-ul online kdo.ro au peste 30.000 de produse deosebite, originale, cu un foarte bun raport calitate-pret, produse care se pot transforma oricand in cadouri de neuitat oferite de noi toti – sau de companii (sunt disponibile si pentru segmentul corporate). Cum spuneam, luna iunie este dedicata copiilor, asa ca iata va invit sa participati la un nou concurs care se desfasoara in perioada 10-22 iunie aici, pe blog. Premiile puse in joc sunt:

  • Set tabla + 10 crete color Giotto be-be  si
  • Jurnal interactiv – Happy Camper

In ceea ce priveste setul pentru tabla, acesta este util celor mici. „Fara praf si perfecte pentru scris, super creta colorata Giotto be-be este ideala pentru dezvoltarea creativitatii celor mici. Culori vii care sunt foarte usor de folosit, asa cum le place copiilor. Sigure, foarte usor de spalat si testate dermatologic, exact asa cum le place parintilor. Cu tabla, suport pentru creta si burete inclus.”

Set tabla + 10 crete color Giotto be-be

Jurnal interactiv – Happy Camper este potrivit pentru cei care merg in tabara. „Aici isi poate pastra nume si adrese ale copiilor cu care se imprieteneste, poate scrie despre activitatile din tabara, poate desena lucrurile care ii plac, poate cere autografe, se poate orienta folosind harta stelelor si multe altele.”

//www.kdo.ro/produse.php?lang=ro&id_catp=4&id_cat=16&id_subcat=0&id_product_line=0&id_product=12

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ne spuneti, intr-un comentariu lasat la aceasta insemnare, o intamplare amuzanta/de neuitat din copilaria voastra sau o intamplare amuzanta cu copiii vostri, la alegere. Mentionati va rog si ce premiu va face cu ochiul, dintre cele doua disponibile, astfel incat, daca veti castiga, sa puteti primi premiul dorit. Puteti sa le mentionati pe ambele, dar trebuie sa amintiti macar unul ca sa stim ce va doriti!

Va asteptam cu drag. La final, vom alege castigatorii alaturi de reprezentantii kdo.ro!

Mult succes!

Share
27 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge