Castiga o carte care iti arata “Arta de a gasi dreapta masura”

Exista multe presiuni si cerinte pe care toata lumea trebuie sa le imbine cat mai bine cu putinta. Trebuie sa fie gasit echilibrul intre a da si a lua, intre ceea ce vor ceilalti de la noi si ceea ce vrem noi (si intre toate asteptarile pe care le au altii de la noi: sefi, colegi, prieteni, parinti etc.), intre risipa si zgarcenie, intre supraapreciere si subapreciere si asa mai departe.

Niciun fel de exces nu ajuta intrucat genereaza probleme, corpul se resimte si chiar ajunge sa se impotriveasca (de aceea uneori nu apucam sa facem tot ce ne-am propus, de pilda – Atunci cand traim peste masura noastra, sufletul reactioneaza cu nemultumire, sau chiar impotrivindu-se.). Dar cum sa ajungem sa atingem aceasta dreapta masura, acest echilibru atat de necesar? Anselm Grun ne dezvaluie secretele intr-o carte accesibila, interesanta, cu sfaturi si recomandari usor de pus in practica: Arta de a gasi dreapta masura (carte pe care v-am prezentat-o deja in cadrul Books Wave).

Arta de a gasi dreapta masura

Impreuna cu Editura All, va invit sa participati la un nou concurs care va aduce in dar un exemplar din lucrarea Arta de a gasi dreapta masura pentru a va ajuta sa aveti o viata echilibrata, fericita. Pentru a participa trebuie sa ne spuneti, intr-un comentariu lasat la aceasta insemnare, cel putin o situatie din viata voastra in care nu ati tinut cont de buna masura a lucrurilor si in care ati exagerat, intr-o directie sau alta. Poate fi orice fel de situatie, din viata personala sau din activitatea profesionala.

Concursul se desfasoara in perioada 3o iunie-8 iulie, iar la final voi alege cel mai interesant raspuns alaturi de reprezentantii Editurii ALL.

Mult succes!

Share
16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge