MAE ofera informatii de calatorie in mall-uri

E perioada de concedii, iar astazi este mai usor ca oricand sa ajungem in cele mai indepartate locuri din lume. In functie de preferinte si buget, precum si de cateva limitari locale, ne putem duce aproape oriunde un lume. Dar sunt toate tarile sigure? Evident ca nu. Si cum lucrurile se schimba, inainte de planificarea oricarei calatorii ar trebui sa ne informam. Una dintre sursele de informare este Ministerul Afacerilor Externe – poate ati auzit, chiar la radio sau televizor, uneori avertizari emise de ei. Iata ca MAE a facut un pas inainte si a adus informatia si mai aproape de calatori prin plasarea unor panouri de informare in mall-uri.

Am ajuns recent in Plaza Romania si, la etajul cu restaurante, chiar in zona lor, am vazut panoul de mai jos:

Infochiosc MAE

De curiozitate, am rasfoit continutul unui asemenea infochiosc si am vazut ca sunt oferite detalii destul de cuprinzatoare in functie de locul ales.

Infochiosc MAE

Infochiosc MAE

Infochiosc MAE

Evident, pe site-ul oficial (mae.gov.ro) nu am gasit nicio informatie despre aceste infochiosc-uri/panouri, dar asta e deja alta poveste.

Avem asadar o mutare de PR – deh, privesc lucrurile si din aceasta perspectiva. Este o initiativa buna – tocmai pentru ca informatia sa ajunga mai usor la mai multi oameni. Din pacate nu stiu cat de multi sunt cei care se uita pe un asemenea panou – voi ati vazut infochiosc-uri de gen? V-ati uitat la vreo informatie de acolo? V-ati informa de la un asemenea panou (in cazul in care nu ati vazut pana acum unul)? Este insa de laudat initiativa de a aduce informatia mai aproape de oameni. Evident, nu trebuie sa fie singura modalitate folosita, insa este clar un pas inainte.

Voua cum vi se pare initiativa?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge