Orange isi schimba oferta si te invita sa afli detalii in cortul din Piata Universitatii

Mi-am facut abonament la un operator de telefonie mobila in facultate, in anul doi. Am ales atunci Orange (abonamentul cel mai potrivit si accesibil pentru mine) si nu am schimbat niciodata numarul sau compania (sigur, a devenit Orange din Dialog, dar asta e alta poveste). Da, am ramas de foarte multi ani client fidel Orange (mutand ulterior abonamentul personal pe firma extinzand abonamentul si cu servicii de date, adaugand inca un abonament mai tarziu, acum avand chiar si televiziune de la ei). Orange tocmai si-a schimbat oferta, dorind sa fie in pas cu momentul actual si, mai ales, cu preferintele si nevoile clientilor sai. A renuntat la vestitele abonamente Calibri, Pantera si Cangur si venit cu o oferta noua, cu Power Up cadou pentru orice telefon 4G, cu cea mai extinsa retea 4G (extrem de util!) si, in curand promit cei de la companie, cu apel Wi-Fi.

#Orange4U cort

#Orange4U

Pentru prezentarea noii promisiuni de brand (ce reflecta strategia Essentials 2020 axata pe nevoile esentiale ale clientilor) si pentru prezentarea celor noua teme care corespund nevoilor clientilor, precum si pentru oferirea posibilitatii de a testa ceasuri smart, a unor smartphone-uri si a unor ochelari speciali, Orange a amenajat un cort special in Piata Universitatii din capitala. In plus, si site-ul Orange are un design nou.

#Orange4U cort

Evenimentul de lansare a avut loc sambata, 12 septembrie, incepand cu ora 20.30. Vizitatorii au putut testa un sistem inovator de realitate virtuala: HTCVive si sa se bucure de experienta unei casti VR prin tehnologia de urmarire la 360 de grade. In cadrul cortului sunt prezentate, in camere tematice si amuzante – totul merge pe ideea de joaca, distractie, stare de bine – cele noua teme centrale ale Orange: Familie, Acasa, In miscare, Distractie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri.

#Orange4U teme

#Orange#Orange4U teme si scena4U teme si scena

Se pot face poze, va puteti testa nivelul de stres, puteti face miscare – da, chiar exista un aparat de fitness care va asteapta! – puteti testa ochelari care va duc in viitor, ceasuri speciale si, evident, telefoane noi. Ah, si vedeti si o imprimanta 3D acolo (sambata tipareau titirezi portocalii.

#Orange4U ochelari

#Orange4U Power Up 4G

#Orange4U ceas

Imprimanta 3D
Imprimanta 3D

S-au putut face si gif-uri, iar cei care au dorit, au putut sa isi incarce telefonul in locul special amenajat – da, l-am testat pentru ca, evident, am ramas fara baterie :D.

#Orange4U - incarcare
#Orange4U – incarcare -  la numarul 4 era telefonul meu;)

Incepand de astazi, clientii Orange au parte de noi abonamente: abonamentele de baza Orange Me, dedicate serviciilor de voce, si Orange Net, pentru internet, cu multe resurse. Sunt disponibile, de asemenea, si Pachetele Orange Share – pentru cei care folosesc smartphone-uri si o tableta si au nevoie de un pachet consistent de date si de posibilitatea de a le folosi in comun pe cele doua dispozitive – si Orange Family (cu pachete care pot fi configurate in functie de nevoi), cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii. Exista si Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzatori cu multe optiuni – cei care aleg acest abonament beneficiind si de ofertele Orange Share ?i Orange Family.

Mai mult, cei de la Orange vorbesc despre rasplatirea fidelitatii – mai mult decat o faceau pana acum. Clientii fideli vor avea acum mai multe puncte de fidelitate, actiunile online (plata facturii online, comanda din magazinul online, reincarcarea unei cartele PrePay) fiind si ele rasplatite. In plus, se pare ca vor beneficia de oferte speciale cu ocazia aniversarii si de bonusuri pe care si le pot alege.

Recunosc ca astept cu deosebit interes luna noiembrie pentru a vedea cat de bune sunt ofertele pentru clientii fideli, nu de alta dar imi trebuie un nou telefon, iar vechime am…. cat cuprinde 😉

Evenimentul de sambata seara a fost interesant. O instalatie interactiva de la United Visual Artists si un concert al celor de la Enra – un show interesant, plin de viata, trupa japoneza ??? -enra- combinand in mod interesant dansul, tehnologia si luminile. A fost prima oara cand i-am vazut si am fost placut surprinsi.

United Visual Artists

Asadar, daca aveti chef sa testati niste produse, sa va distrati si sa aflati mai multe despre noua oferta Orange, mergeti in Piata Universitatii pana pe 20 septembrie.

enra1

enra2

enra3

 

Enra

Si un scurt moment filmat la Enra – cateva secunde, pentru ca fotografiile nu surprind esenta show-ului lor

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge