SEO checklist 2015

Se scriu o sumedenie de articole exceptionale – pe site-uri sau pe bloguri – si totusi multe dintre ele nu beneficiaza de vizibilitatea pe care ar merita-o. Ce am putea face pentru a avea mai mult trafic si o pozitie buna in motoarele de cautare? Ei bine, aici intervine partea de SEO.

De-a lungul timpului au evoluat tehnicile de SEO – influentate fiind si de elementele pe care au decis sa se bazeze motoarele de cautare. Care sunt elementele cheie in materie de SEO pentru 2015? Un infographic cuprinzator de la Money Journal acopera toate informatiile de care trebuie sa tineti cont atunci cand ganditi si scrieti articole pentru site-urile/blogurile voastre.

De la modul in care sa alegeti cuvintele-cheie pe care sa le utilizati in articole si pana la modul in care este indicat sa se scrie un articol si la cum sa se faca promovarea sa, toate sunt cuprinse in infographic.

Sper sa va fie de folos si sa folositi informatiile din cadrul sau pentru articolele voastre viitoare.

SEO checklist 2015 #inforgraphic

Voi ce faceti pe parte de SEO pentru site-urile/blogurile voastre? Tineti cont de numeroasele instrumente disponibile? Utilizati Google Keyword Planner?

Va optimizati materialele cu termeni-cheie si fraze menite a ajuta la indexare?

Utilizati macar un plug-in pentru SEO (Yoast sau All in one SEO Pack)?

Scrieti articole des pentru SEO? Redactati materiale foarte lungi stiind ca acelea ajuta la o mai buna clasare in cadrul motoarelor de cautare?

Care este secretul vostru? Ce sfaturi in materie de SEO ati oferi unui incepator in ale blogging-ului?

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge