Tonicul apicultorului, un ajutor concentrat

Produsele provenite de la albine sunt folosite de secole. Mai mult, ele sunt naturale si gustoase. Indiferent ca iti place polenul natural, ca preferi fagurii sau mierea, gasesti ceva pe gustul tau provenit de la albine.

Recent am primit invitatia celor de la Brander si Apiland de a testa si prezenta „Tonicul apicultorului”. Am raspuns pozitiv repede, vazand ce contine produsul si pentru ce este folositor.

tonicul apicultorului

Acum, am vazut numeroasele articole cu privire la imunitatea noastra si la interventia in procesul de imunizare. O sa va spun de la bun inceput ca nu sunt adepta interactiunii constante, ca sunt de parere ca intr-adevar trebuie sa ne lasam corpul sa se adapteze, ceea ce, uneori, inseamna sa lupte cu virusi.

Insa. Da, exista un mare dar. Oamenii sunt diferiti. Conditiile de viata sunt diferite. Sistemul imunitar si problemele difera. Iar uneori corpul trebuie ajutat.

Ma gandesc aici la persoanele care au stat mult timp inchise in casa – din motive medicale (cum a fost si cazul meu dupa operatia la picior). Vorbim de luni de zile sau chiar de ani. Ma gandesc la persoanele care au probleme cronice ori de santate care ii impiedica sa iasa cu anii. Si da, cunosc foarte bine cazuri. Si acestea nu sunt singurele persoane care ar putea beneficia de pe urma unei cure cu Tonicul apicultorului.

Dar, pentru ca am tot vorbit de el, insa nu v-am oferit informatii, hai sa vedem ce este in fapt Tonicul apicultorului.

Vorbim despre o cutie cu 10 fiole (usor de luat! si gustoase), fiecare fiola continand:

  • 1000 mg Laptisor de matca PUR;
  • 500 mg Extract de polen;
  • 50 mg Extract de propolis;
  • 4000 mg miere;
  • Apa purificata.

Si acum informatiile oficiale despre fiecare dintre elementele cele mai importante din compozitie:

Laptisorul de matca pur este renumit pentru intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale, eliminarea insomniei si a oboselii. Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Contine toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizati de organism. Este sursa naturala, numarul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Polenul este bogat in fibre, vitaminele A si K, vitamina C. Actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului, bilei si a colonului, normalizand tranzitul intern; imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Propolisul purificat este bogat in flavonoide si polifenoli, cu puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar.

Acestea sunt informatiile de pe site-ul Apiland si ne putem da usor seama cat de hranitor si consistent este Tonicul apicultorului.

Pentru cei care vor sa faca o singura cura pe an de intarire a imunitatii, acest tonic se dovedeste a fi o solutie ideala din cateva motive:

  • pretul este accesibil
  • cura se termina repede – sunt 10 fiole (adultii pot lua chiar doua pe zi, copiii una singura)
  • este bun la gust
  • este usor de luat
  • este un produs apicol, iar aceste produse sunt utilizate de veacuri (miere bauta cu ceai pentru raceala este, poate, exemplul cel mai comun, alaturi de propolis pentru acelasi scop).

Tonicul apicultorului are trei mari efecte pozitive: intareste sistemul imunitar, stimuleaza activitatea cerebral si elimina insomnia si oboseala. Puteti afla mai multe detalii aici.

Cum spuneam, nu sunt adeptul excesului de produse, nici macar a celor care ajuta la intarirea imunitatii. Dar, din cand in cand, putem face asemenea cure (o data pe an, de pilda) si putem avea in vedere un produs natural, concentrat, sanatos.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge