Cum sa NU aluneci pe gheata: crampoane anti-alunecare

Iarna are farmecul ei – cu zapada alba, curata, frumoasa – dar are si o parte mai putin placuta: gheata. Nu stiu cum e cazul vostru, dar mie nu imi place deloc gheata. Tinand cont si de problema cu piciorul meu, mereu am cautat incaltaminte cu care sa nu alunec. Dar, pe gheata, cam orice ai purta devine ineficient.

Acum o saptamana am ajuns la Decathlon si… surpriza: am gasit niste crampoane anti-alunecare. Ati ghicit, am luat imediat doua perechi – pentru mine si pentru sot.

crampoane anti-alunecare Decathlon
crampoane anti-alunecare Decathlon

Sunt disponibile 3 masuri – M, L, si XL – iar pentru fiecare in parte se precizeaza pentru ce numere sunt potrivite. Mie, de pilda, mi s-au potrivit cele M, in timp ce sotul a luat XL. Le-am pus, oricum, de proba, peste incaltarile pe care le purtam.

Ce mi-a placut la ele? Crampoanele, evident – mi-au adus aminte de cauciurile cu tinte.

Amintirile mele cu alunecatul pe gheata nu sunt deloc placute – de altfel, acum trei ani, in urma a doua asemenea alunecari, la doua saptamani departare, am ajuns la operatia la genunchi.

Vorbeam zilele trecute cu o prietena si am ajuns sa ii povestesc despre aceasta achizitie. Si i s-a parut interesant sa auda ca exista asemenea crampoane – si ca au un pret totusi accesibil (44,9 lei). Si mi-a sugerat sa povestesc despre ele pe blog, tocmai ca astfel informatia ajunge la mai multe persoane care ar putea fi interesate.

Asa ca… iata sursa insemnarii de azi. Desi de obicei nu prezint pe blog achizitiile facute, stiind cat de mult am cautat eu asemenea crampoane si nu am gasit nicaieri, ani de zile, am zis ca indemnul prietenei este unul demn de urmat.

Vedeti ca la Decathlon mai gasiti un model de crampoane – acesta – insa mie mi-a placut mai mult cel cu tinte.

Cum va fi – ca eficienta – o sa pot vedea abia la iarna, pe gheata. Dar nu strica sa fie in casa si, la cum arata, sigur sunt mai eficiente decat talpa simpla de cizma.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge