Citim si scriem. Gandim si existam

Citim din ce in ce mai mult. Dovezi: lansari de noi edituri, vanzari record ale celor existente, lume multa la targurile de carte, site-uri noi si super trafic online.

 

2006 a venit cu initiative interesante – carti lansate de edituri in diverse asocieri – cu Oriflame (Curtea Veche) sau cu ziare (Univers – colectia Cotidianul – despre care chiar se discuta si la PRwave). Si cum finalul de an si inceputul aduc topuri, iata ca si New York Times prezinta The 10 Best Books of 2006.

Citim mai mult si avem si mai multe de spus – unii. Asa ca la randul nostru scriem. Mediul online este unul in care iti poti foarte usor exprima parerea, marturisi pasiuni – doar avem si cereri in casatorie online autohtone cum este aceasta – iti poti prezenta preferintele, temerile, trendurile, obiectiile, creatiile poetice sau in proza s.a.m.d.

Iata ca si eu continuu sa acord o mare importanta cititului si scrisului si uneori cu pixul pe hartie pentru a transcrie ulterior, alteori direct cu degetele fugind pe taste voi scrie si eu pe acest blog. Despre ce? Veti vedea.


Sper sa va placa si fireste sa reveniti, sa comentati – poate chiar linkurile acestui prim post va dau de gandit. Poate vom schimba pareri de exemplu despre cartile anului 2006 in Romania. Cine stie?

PS: Multumesc Cristi pentru ajutorul care a dus la acest design al blogului si Corinei pentru ca a reusit sa ma determine sa imi fac si blog.

Share
75 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge