5 or so lucruri mai putin cunoscute despre mine

Ramona Patrascanu m-a invitat sa dezvalui cateva lucruri mai putin stiute despre mine. De ieri – de la invitatie adica – stau pe ganduri. Pana la urma am ales:

  1. Am sange albastru. Bunicul (tatal mamei) se trage dintr-o regina a Austriei. Din pacate inca nu am ajus sa vad locurile acestea, dar sper sa remediez curand. Sotia bunicului (maita cum ii zic mai nou) vine din neamul Bucur – cel ce se spune ca a fondat Bucurestiul. Cu asa stramosi… incerc in fiecare zi sa ma ridic la inaltimea lor.
  2. Iubesc animalele. Dincolo de blana, de rasa e un suflet. Pana sa ne darame casa la curte aveam si caine, acum insa, de ani buni de bloc, am doar pisoi. Si am constatat ca sunt prieteni sinceri, sunt acolo cand ai nevoie, te asteapta cu drag, te iubesc neconditionat, iar cand si tu ii intelegi si iubesti… e minunat.
  3. Rosul este culoarea mea preferata. Rosu este viata si moartea deopotriva (prin lipsa). Trandafirii rosii catifelati sunt preferatii mei. Rosu inseamna putere, dragoste, forta. Rosu este… eu. (acum parca din elementele de pana aici si simbolistica PRwave poate fi altfel decodificata)
  4. Nu am reusit sa termin Sfarleaza cu fofeaza si Craii de curtea veche. Imi place sa citesc. Mama mi-a insluflat aceasta dragoste. Citesc cu drag beletristica, poezii etc. si carti de specilitate. Citesc articole online si nu numai. Dar pe acele 2 carti nu am reusit sa le termin – nici macar cand Craii de curtea veche au fost lectura obligatorie in scoala. Poate insa candva, cumva, voi reusi – macar Craii sa ii citesc.
  5. Urasc manelele. Nu am nimic cu diversitatea. Nu ma dau in vand dupa muzica populara sau de peterecere autentice. Nici cu manelele originale nu pot sa zic ca am ceva. Nu imi plac, nu le ascult, dar le recunosc ca gen cu vechime. Insa cu manelele cantate astazi povestea e mai apriga. In primul rand pentru ca ritmul te tampeste. La propriu. Din cate stiu demonstrat medical. Apoi pentru ca nici macar tiganii mai de soi nu le asculta, doar unii rromi si romanii – care e musai sa fie si fuduli ca sa demonstreze care e natura lor – astfel incat nu se pot abtine sa nu te deranjeze la propriu zi si noapte. E-adevarat insa ca nu le doresc decat ca lucrurile despre care canta sa se intample – sa fie vai de viata lor, sa ii insele nevestele si barbatii – si ce mai zic ei pe acolo de rau – ca in afara de refrene din masini sau de la vecini de necalitate nu ascult.
  6. Sunt darnica. Daca as intalni pestisorul de aur as dori sa imi implineasca dorinta de a imi implini toate dorintele din toata viata – mie si catorva persoane dragi. Celelalte 2 dorinte ramase le-as face cadou altora.

Eh si cum scrisul m-a luat pe dinainte… constat ca am scris 6 lucruri…

As sterge, dar… pana la urma le las asa 🙂

Si acum invit si eu mai departe la dezvaluire pe Kopinaki, (Cristi vad ca a fost deja invitat), Corina Gonteanu (care scrie PRwave Blog) si Diana Dragomir.

Later edit: cred ca ar fi trebuit sa mai spun ceva – ce persoanele apropiate stiu – imi plac masinile mari mai ales 4×4. Si imi doresc sa reusesc sa ajung cat mai curand sa stau la casa la curte – casa personala. Si acum chiar cred ca am acoperit o sumedenie de aspecte 😉

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge