Axevice, romautentic – online

Acum ceva vreme era lansat Romautentic.ro – o initiativa in stilul epocii in care ciocolata cu rom era vestita – nu ca acum nu ar mai fi. Site-ul a fost chiar premiat la Internetics. Un limbaj interesant, teste amuzante si.. aduceri aminte pozitive.

Acum este difuzata in intreaga lume o noua reclama Axe. Site-ul oficial este Axevice – o adevarata aventura online. Cei ce au putin timp liber la birou sau acasa pot sa faca pe detectivii – va asteapta camere, indicii, mistere de rezolvat si…. purtatorul de imagine al campaniei (apropo de materialul de ieri). Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul, sa selectati tara de unde sunteti si aventura incepe. A avut oare cineva timp sa mearga pana la capat cu dezlegarea enigmelor? Sunteti detectivi buni?

Cine este persoana care promoveaza aceasta campanie – un actor cunoscut? un om care seamana cu unul?

Oricum intiativa este buna. Se creeaza astfel o comunitate. Se continua constructia brandului – dupa campania in care Axe avea acel mecanism de a contoriza cat succes au domnii in randul fetelor. Iar site-ul este in acelasi spirit.

Si ca sa nu oferim varianta prea cunoscuta… iata reclama in spaniola (iar aici si niste comentarii tot in spaniola despre aceasta noua “ipostaza” Axe)

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge