Ce sa fie, ce sa fie?

Din categoria ce am mai primit pe email.. iata un text ceva de gen ghici ciuperca ce-i 🙂

Inainte de a da paste la text pot sa va spun si ca materialul e in fapt un comunicat de presa ce a fost publicat si aici.

Despre ce credeti ca e vorba?

—-

…………….in curand in Romania

Pregateste-te pentru senzatii tari in centrul Bucurestiului!

Prima sala de …….. in curand in Romania! ………… stimuleaza simturile iar intre imaginatie si ratiune se va duce o lupta pentru suprematie.
Un loc in care …………… creste, ……………… se maresc, zgomotele te fac sa te pierzi intr-o lume pe care ai vazut-o doar in ………………. Nu, nu este un club de rock, nu este studio de filmari, nu e un joc pe calculator, nu este un bar (dar in………….exista si un bar care deserveste iubitorii de senzatii tari). Vi se pregateste un loc senzational in centrul Bucurestiului in care sunetele, decorul si lumina nu va vor lasa sa uitati prea usor ceea ce ati simtit. Nu seamana cu nimic din ceea ce v-ati imagina dar va dam totusi cateva indicii: intuneric si lumina, rosu, metal, fum si desigur ………………… Piata bucuresteana dedicata timpului liber (5 locatii de paintball, 6 sali de bowling, numeroase cinematografe dintre care 4 foarte importante, 5 terenuri mari de tenis, 2 piste de kart, echitatie si altele) va face cunostinta cu un produs unic nu numai in capitala ci si in Romania! Publicul tinta este format din persoane tinere intre 20 si 45 de ani, cu venituri medii si mari, activi social, aflati in permanenta cautare a experientelor noi, moderne, selective si pretentioase in privinta petrecerii putinului timp liber. Pentru ei …………. va fi deschis pana tarziu in noapte asa ca cei care obisnuiesc sa lucreze pana tarziu (va rugam completati ora: ………………..) vor avea timp suficient sa isi stranga prietenii si sa se distreze. In lume exista aproximativ 1000 astfel de ………….., Sud – Estul Europei fiind cel mai slab reprezentat.

Acest mister este gestionat de Agentia Palette Advertising. Orientata catre contactul direct cu publicul vizat, Palette Advertising pretuieste neconventionalul! Pentru cei care doresc sa interactioneze la fel de mult ca si noi va rugam sa completati spatiile libere si sa trimiteti “noul” text la adresa de mail stefania@paletteadvertising.ro.This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it Va vom raspunde la mailuri sa va spunem in ce masura ati avut dreptate. Daca aspiratiile si gandurile noastre coincid vom fi cu totii mai fericiti. Textul care ne va reduce pe toti la tacere va fi inramat in …………………….
Spor! Asteptam! 😀
—-

Aflam inainte de dezvaluirea lor la ce se refera? Tu ce crezi ca e?

Share
48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge