Pupa mai departe – Winterfresh Mints

Deschis si eu televizorul. Evident prind un calup de reclame. Toate bune si frumoase – pana la urma e vorba despre o industrie care ruleaza bugete importante – care aduce locuri de munca (de la agentii la cei ce se ocupa de montajul reclamelor si pana la cei din televiziuni si cei ce intretin satelitii lor).

Reclamele joaca asadar un rol important in zilele noastre. Multi chiar iau decizii de cumparare in baza lor. Ne plac la nebunie niste reclame, altele ne amuza, unele ne incanta la nivel de idee, altele la nivel de productie. Iar unele ne determina sa NU cumparam anumite produse pe care le prezinta. Dar asta e deja alta discutie. Asa ca…

Toate bune si frumoase zic pana la un anumit punct. Acela in care in loc sa vezi imaginea ca pe un fond colorat – “un tapet animat” – ci incerci sa iti mai dai seama si despre ce e vorba. Ce vad eu? Pai… sa va descriu: o ea il pupa pe un el, care apoi o pupa pe o alta ea care evident il pupa apoi pe un altul. Ideea e ca ceva e racoritor… ceea ce te determina sa… pupi mai departe. Nu zic nimic de promiscuitate. Nu zic nimic de logica. Nu zic… dar poate vor zice (sau macar gandi) altii. Sa inteleg ca aceasta e o reclama adaptata societatii moderne? La final am vazut si produsul (dupa cum spuneam eu nu am vazut reclama de la inceput). De cateva zile am cautat-o pe Internet – dar abia acum am si avut rezultate in cautare.

Cum poate nu toti stiti la ce reclama ma refer… o puteti urmari si aici:

Pe voi la ce va duce cu gandul (sau ar trebui sa ma abtin de la o asemenea intrebare/provocare?)?

Share
61 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge