Elvis Presley, amintiri, Jailhouse Rock si Love me tender

In zilele noastre avem privilegiul de a ne putea uita in urma la anii ce au trecut si la personalitatile care i-au marcat. Ne bucuram astazi de rodul muncii tuturor celor ce si-au dedicat intreaga viata omului si gasirii modalitatilor de a-i usura existenta. Stim de ce piatra se scufunda in apa, diferentele de densitate, temperaturile la care fierb diverse substante si ne bucuram si de bucuria de a avea acasa o minuscula cutie (in comparatie cu inceputurile) numita calculator. Avem si Internetul, avem si muzica, avem “di tati” cum zicea o melodie. Poate nu suficient din moment ce oamenii nu si-au luat pauza din cautari, dar multe, extrem de multe.

Ei bine astazi este duminica. Nu o sa ma uit spre viitor si prezent (las aceasta misiune pe saptamana ce va incepe de maine) ci imi aduc aminte – si prin intermediul videoclipului de mai jos va reamintesc si voua de cel ce a fost Elvis Presley. Nu vom cunoaste niciodata intregul adevar in ceea ce il priveste – ci doar aspecte infatisate de diverse persoane in functie de interesele lor. L-am ales pe Elvis pentru ca avem nevoie si de buna dispozitie, iar melodia face parte dintr-un film interesant si vesel – presarat si cu destule invataturi.

Sper sa va placa – macar cat imi place mie.

Si cum pentru mine in fiecare luna datele 23 si 24 sunt speciale, cum ieri s-a promovat de multe persoane Dragobetele la finalul acestui post iata si una dintre melodiile de dragoste ale lui Elvis.

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, Love me tenderElvis Presley!

Share
7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge