Evenimente de si in weekend

Astazi este sambata. Pentru multi este o zi e pauza. Nu pentru toti, e adevarat, insa pentru multi sambata si duminica inseamna timp pentru relaxare, familie, cumparaturi, evadari la munte sau la mare etc.

Sunt multi cei ce afla in cursul saptamanii de evenimente – de la conferinte de presa, la unele lansari (de carte, de produse) sau chiar petreceri cu diverse ocazii. Si la fel sunt multi si cei ce participa la evenimente – in calitate de vorbitori sau de ascultatori. Pentru reprezentantii media saptamana este aglomerata – sunt zile cand au mai multe evenimente – fie succesive, fie “dispersate” de-a lungul zilei. La fel, pentru reprezentantii diverselor agentii de PR saptamanile inseamna pregatiri si uneori organizarea mai multor evenimente in cadrul aceleiasi saptamani – poate chiar cate 2 pe zi – la ore diferite.

Aglomeratie mare, nu?

Dar liber in weekend?

Si-atunci?

Stau si ma gandesc la evenimente de weekend. Nu, nu va temeti, nu o sa spun ca e o idee revolutionara care tocmai mi-a venit. Stiu de cateva initiative – evenimente pentru copii, evenimente de frumusete, petreceri de final de an, sau chiar drumuri la munte pentru dealerii unor companii.  Intrebarea care poate aparea insa este – si v-o adresez si voua – cat de viabile sunt aceste evenimente de weekend?

  • Avem chef sa mai lucram si in weekend – daca suntem la o agentie sau la o companie care face evenimentul?
  • Avem chef sa mai mergem si in weekend la evenimente – daca suntem din presa ori doar invitati?
  • Sunt mai bune preturile de weekend – sau sunt mai mari tarifele percepute?
  • Sunt disponibile mai multe locuri pentru evenimente?
  • Vin mai multi participanti (ca toti am vazut oameni care confirma ca vin, la companie spun ca se duc la eveniment si ca atare isi iau ziua libera, insa la eveniment nu apar totul fiind practic o extrem de buna ocazie de a-si lua o zi libera – mai ales ca despre ce s-a vorbit pot afla de la alti participanti, colegi de breasla sau prieteni)?
  • Sunt/Ar trebui sa fie hostessele mai scumpe in weekend?
  • Ce tip de evenimente merita sa fie organizate in weekend – si se recomanda – pana acum e clar ca evenimentele tip intalniri la munte, prezentarile – de masini, motociclete, centre de frumusete, produse pentru copii etc. predomina. E cazul sa se extinda aria acestora? Ar trebui sa fie restransa?
  • Care sunt orele de weekend cele mai propice pentru organizarea unui eveniment?

Si lista ar putea continua – insa sper sa avem o discutie interesanta pe aceste elemente – sau macar pe unele dintre ele.

Share
60 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge