Ce tie nu-ti place altuia nu-i face! sau Ce nu imi place in media nu fac in PR

Am acceptat invitatia celor de la Ghidul Presei de a scrie un material. Din multitudinea de subiecte am ales unul care ii poate “atinge” pe multi – fie ca le confirma ca procedeaza foarte bine in activitatea lor, fie ca le poate da de gandit cu privire la modalitatea de abordare a unor probleme si situatii.

Dar, ce mai tura-vura, iata inceputul:

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!

Sau

Ce nu imi place in media nu fac in PR

Viata ne rezerva tuturor surprize. Mai mult sau mai putin asteptate, mai mult sau mai putin bune. Dar sunt – asta e cert. Cand suntem mici ne imaginam viitorul intr-un anumit fel. Crestem si uneori telurile se modifica. Chiar si orientarea profesionala. Apar noi obiective de indeplinit sau oportunitati pe care le fructificam.

Ajungem asadar sa lucram intr-un domeniu. Avem o functie si niste responsabilitati. Avansam si in acelasi timp ne specializam: dobandim experienta, ne documentam, participam la evenimente, interactionam cu specialisti si tot asa. Tindem in acest moment sa fim atat de prinsi de stilul nostru de a face lucrurile si de procedurile cu care ne-am obisnuit. Stim ce asteptari avem de la ceilalti. Din pacate insa nu intotdeauna reusim sa dam dovada si de empatie – si sa ne punem in pielea celuilalt, sa incercam sa avem in vedere si nevoile sale. Fireste sunt multi si cei ce dau inca dovada de empatie si vin in intampinarea nevoilor celorlalti.

Va invit aici pentru mai multe detalii, exemple si materialul in intregime.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge